Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσε Πατινιώτη η Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Ο Μαρίνος Πατινιώτης, ένα δεκαεπτάχρονο ταλέντο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, εντάσσεται στο δυναμικό της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Ο Μαρίνος που προέρχεται απο τον Αστέρα Κερατσινίου και αποτελεί στέλεχος των Μικτών ομάδων του Πειραιά, αποτελεί το τέταρτο μετεγγραφικό απόκτημα της ΔΙΑΝΑ, μετά την προσθήκη του επιθετικού Νίκου Κετσετζόγλου (Χολαργός), του αμυντικού Αντώνη Κανέλλου (Λαύρα Αργυρούπολης) και του μέσου Λουκά Βλάχου (Κ20 Απόλλωνα).

Ο Μαρίνος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, κυρίως στην δεξιά πλευρά. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Σχολή Coerver και στην συνέχεια αποτέλεσε στέλεχος του Αστέρα Κερατσινίου.

«Η απόκτηση του Μαρίνου αποτελεί μια νέα προσθήκη στο πλαίσιο της συνειδητής επιλογής να φέρουμε στην ΔΙΑΝΑ ταλέντα του αθλήματος» υποστηρίζει ο προπονητής του συλλόγου Άκης Μιχαηλίδης.

«Η μετεγγραφή του Μαρίνου προσθέτει ενέργεια στην μεσαία γραμμή. Είναι μια ακόμη κίνηση, αλλα όχι η τελευταία. Θα υπάρχει συνέχεια. Θα καλύψουμε όλες τις ανάγκες μας» συμπληρώνει ο πρόεδρος Γιάννης Ζευγίτης.

«Ο Μαρίνος είναι ένα απο τα ταλέντα του Πειραιά. Προέρχεται απο την Χαραυγή» τονίζει ο Αντώνης Δαρζέντας, ο πιο έμπειρος σήμερα Δημοσιογραφος στον χώρο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου