Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσε Ποντικάκο η Διάνα Ηιούπολης

Published

on

Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό του ανδρικού τμήματος του 19χρονου αμυντικού Θανάση Ποντικάκου.

Ο Θανάσης αγωνίζονταν μέχρι σήμερα στην θέση του αριστερού αμυντικού και η τελευταία του ομάδα ήταν ο Φωστήρας Ηλιούπολης.

Είναι η τέταρτη προσθήκη ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Τσαμόπουλου μετά την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Αλέξανδρου Δάρα, του μέσου Αλέξανδρου Μπαρδάκη και του επιθετικού Χρήστου Φάρου.

Αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τον νεαρό Θανάση Ποντικάκου, ο παίκτης δήλωσε περιχαρής στην επίσημη σελίδα της ΔΙΑΝΑ , τα κάτωθι:

«Ο στόχος μου ειναι να βοηθήσω την ομαδα όσο πιο πολυ γίνεται και μέσα απο αυτό οι στόχοι τις ομαδας και οι δικοί μου να γίνουν καλύτεροι. Επιδίωξη για φέτος είναι να τερματίσουμε σε μια υψηλή θέση στην βαθμολογία και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Όνειρό μου είναι επίσης να παίξω όσο πιο ψηλά μπορώ σαν ποδοσφαιριστής στην συνέχεια της καριέρας μου».

Ο Θανάσης Ποντικάκος σε αντρικό επίπεδο ήταν παίκτης του Κεραυνού Γλυφάδας και του Φωστήρα Ηλιούπολης, ενώ σε επίπεδο Ακαδημίας ηταν στέλεχος της Νίκης Αλίμου και της Κ17 του Πανιωνίου.

Ο νεαρός αμυντικός θέλει να ευχαριστήσει τον Νίκο Μανωλά στις ακαδημίες της Νίκης Αλίμου, στον Πανιώνιο τους κυρίους Κουζινό και Ζαλάβρα, στην Γλυφάδα τους κυρίους Καπώνη και Αδαμόπουλο και στον Φωστήρα τον Παύλο Κυριακουλέα.

Ο Θανάσης εκφράζει επίσης άποψη για την παρουσία στην Διάνα των πρώην συμπαικτών του που αποκτήθηκαν πρόσφατα, του Χρήστου Φάρου και του Αλέξανδρου Μπαρδάκη.

«Φάρος και Μπαρδάκης είναι παρα πολυ καλά παιδιά και με πολυ ταλέντο. Πέρυσι που ήμασταν συμπαίκτες μου έμαθαν αρκετά πράγματα».

Πρότυπο του Θανάση είναι ο Μέσι, θέλει να μοιάσει στον Τζόρντι Άλμπα και σπουδάζει λογιστική και χρηματοοικονομικά στα ΤΕΙ Χαλκίδας.

Καλοσώρισες Θανάση στην οικογένεια της ΔΙΑΝΑ.

Παράλληλα ο σύλλογος ανακοινώνει την αποχώρηση από το δυναμικό της ομάδας του αμυντικού Γιάννη Έντισον Χύσα, τον οποίο ευχαριστεί για τα όσα προσέφερε στο σύλλογο τα τελευταία δύο χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.