Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσε προπονητή και ανανεώσεις η Κορωνίδα Γαλατσίου

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η Κορωνίδα Γαλατσίου…

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση για την Αντρική μας ομάδα. Για την νέα σεζόν 2023-2024 Ανακοινώνουμε ότι προπονητής της Αντρικής μας ομάδας θα είναι ο κύριος Πάρης Πατσιος , κάτοχος Uefa B , απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και χρόνια μέλος της Ακαδημίας μας. Συνεργάτης του στο αντρικό θα είναι ο Γιώργος Οικονομιδης , κάτοχος UEFA B , απόφοιτος ΤΕΦΑΑ επίσης υπήρξε μέλος στο προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας μας (2017-2019). Την θεση του προπονητή τερματοφυλακων θα βρίσκεται για αλλη μια χρονιά ο Παπαδόπουλος Βασίλης.
Ανανεώνουμε επίσης την συνεργασία μας με τον Χρήστο Βελεντζα που μαζί με τους Τριαντάφυλλου Νίκο, Κουτσουβελη Γιάννη, Ιωαννιδη Γιωργο, Καραμπελα Γιωργο, Μάριο Κορρε , Αναστασιαδη Θέμη αποτελούν τον βασικο μας κορμο τα τελευταία δυο χρόνια στο ροστερ και την νεα χρονια θα βρίσκονται οι Βιτζιλαιος Τόλης, Τσαγκαρογιαννακης Μάνος, Σουατζογλου Βασίλης, Πυργας Γιάννης, Θωμάς Σταμάτης, Κονιτοπουλος Σταύρος και Σκεμπι Ορέστης. Επίσης επιστρέφουν στην ομάδα οι Τσελεντης Κωνσταντίνος και Μαύρος Κωνσταντίνος που εκπλήρωσαν την στρατιωτική τους θητεία. Στο τμήμα αντρών θα ενσωματωθούν 5 παίκτες από την Κ16 γεννημένοι το 2007 Ζαφειρουλης Βελισσαριος, Ζενέλι Νικόλας, Παπαδόπουλος Βασίλης, Καραγιαννακης Γιώργος, Κουρναζογλου Φίλιππος.
Στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή θα συνεχίσει ο Ζαζάνης Σταύρος. Στο ερχόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τους παίκτες που θα έρθουν να ενισχύσουν το ροστερ.
Να ευχαριστήσουμε τους Λιτσο Σέρτζιο, Αραπαι Διονύση , Κραβαρη Δημήτρη , Ζησακη Νίκο και Μητσακο Γιωργο για την προσφορά τους στην ομαδα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.