Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσε προπονητή και τρεις μεταγραφές η Αναγέννηση Πετρούπολης

Published

on

Αποφασισμένοι να οδηγήσουν την ομάδα σε ακόμη καλύτερους δρόμους δείχνουν οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα στην Αναγέννηση Πετρούπολης.

Ετσι, ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Αγγελου Πασχαλίδη στη θέση του προπονητή, ενώ ανακοινώθηκαν και τρεις μεταγραφές που ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας.

Ο Αγγελος Πασχαλίδης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα UEFA B. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών όπου δούλεψε για 4 χρόνια, και εργάστηκε επίσης στον Ιπποκράτη σαν συνεργάτης των Βασίλη Βόγλη και Θανάση Ζαμπούρα στην πρώτη ομάδα, αλλά και στον ΑΟ Περιστερίου σαν συνεργάτης του Βλάσση Χατζηαναστασίου.

Με τη φανέλα της Αναγέννησης Πετρούπολης θα αγωνίζεται πλέον ο Ηλίας Παναγιωτόπουλος. Ο ικανότατος 27χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στον Αγιαξ Ταύρου, ενώ έχει παίξει επίσης στην Αγία Ελεούσα και για πολλά χρόνια στον ΠΑΟ Καματερού. Αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό επιθετικό όπλο για τη νέα του ομάδα.

 

Στην Αναγέννηση θα αγωνίζεται πλέον και ο Αντώνης Τσιριμιάγκος. Ο πολύ καλός 28χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε Γαλαξία και Ιπποκράτη, και αναμένεται να δώσει μια σημαντική επιλογή στη νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια.

Τέλος, παίχτης της Αναγέννησης είναι πλέον και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Κωνσταντίνος Κούρτης. Εχει αγωνιστεί σε Κοψαχείλα, Ζωφριά και Ιπποκράτη, και αναμένεται να συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.