Connect with us

4ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Ρεντζή η Κηφισιά

Published

on

Την πρώτη της μεταγραφική ενέργεια ολοκλήρωσε πριν από λίγα λεπτά η Κηφισιά ανακοινώνοντας την απόκτηση του νεαρό ακραίου μπακ-χαφ, Χάρη Ρεντζή. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Ηρακλείου ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο των βορείων προαστίων και αφού βρέθηκε στα γραφεία των ‘κυανολευκων’ έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Το όνομα του έγινε γνωστό από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του που πραγματοποίησε στον Αθηναϊκό όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, γεγονός που του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει το μεγάλο άλμα αφού λίγους μήνες μετά μετακινήθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Πέρυσι άνηκε στο δυναμικό του Ηρακλείου με τη φανέλα του πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν με εξαίρεση τους τελευταίους μήνες όπου ένας τραυματισμός τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Χάρη Ρεντζή.

Ο νεαρός άσος ξεκίνησε την καριέρα του στον Αθηναϊκό και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις προκάλεσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο Ρεντζής μεταγράφηκε στο Σύλλογο του Πειραιά, όπου και πρωταγωνίστησε στην Κ20 για 2 χρόνια (2013-15). Πέρυσι αγωνίστηκε στο Ηράκλειο. Μετά από μια πολύ καλή χρονιά με το Ηράκλειο ο Χάρης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!