Connect with us

4ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Σάμιο και Σιάννη ο Ιωνικός

Published

on

Στην απόκτηση ακόμη δυο ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Ιωνικός ενισχύοντας περαιτέρω το δυναμικό του. Συγκεκριμένα, στην ομάδα της Νεάπολης θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο 26 χρονος ακραίος επιθετικός Άγγελος Σιάννης που προέρχεται από τον Αχαρναϊκό, και ο έμπειρος μέσος Αργύρης Σάμιος. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: Ακάθεκτος συνεχίζει ο Ιωνικός τις μεταγραφικές κινήσεις με στόχο την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας. Μετά την σπουδαία κίνηση με την προσθήκη του Αχμέντ Καμαρά, η Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέσει να ανακοινώσει δύο ακόμη νέα αποκτήματα. Ο λόγος για τον Αργύρη Σάμιο και τον Άγγελο Σιάννη.
Ο Σάμιος είναι 26 χρονών, μέσος και μέχρι προσφάτως αγωνιζόταν στους Τράχωνες. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Εθνικό. Ο Σιάννης είναι 23 ετών αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και προέρχεται από την Β’ Εθνική και συγκεκριμένα τον Αχαρναϊκό.
Εξάλλου ο Ιωνικός προτίθεται να προχωρήσει σε ορισμένες αποδεσμεύσεις ώστε το ρόστερ να κλείσει στον ιδανικό αριθμό για τον προπονητή της ομάδας, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.