Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσε Σινάι η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού Αλφρέντο Σινάι ανακοίνωσε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Το δελτίο Τύπου…

Η “βόμβα πυροδοτήθηκε” κι έχει χρώμα μπλε . Ο Αλφρέντο Σινάι αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτη της Θύελλας , με τον πρόεδρο της ομάδας Τάσο Τσακόγιωργα να προχωρά στο κλείσιμο μια σπουδαίας προσθήκης για την Θύελλα, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν . Πρόκειται για έναν παίκτη τον οποίο ήθελαν και άλλες ομάδες , ωστόσο οι «μπλε» κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του και να τον ντύσουν στο “κυανόλευκα”. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Σινάι ανήκει στη μεγάλη του «transfermarkt» σχολή και το όνομα του φιγουράρει δίπλα σε όλα τα μεγάλα ονόματα.
O Αλφρέντο έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Γιαννόπουλου. Πρόκειται για φορ με πολλές παραστάσεις από το Αλβανικό πρωτάθλημα.
Γεννημένος στις 20 Μαίου του 2000, ο Σινάι ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ17 της Φλαμουρτάρι, ενώ στη συνέχεια προβιβάστηκε στην Κ19
Την περίοδο 2019-2020 αγωνίστηκε στην Ορίκου και την επόμενη σεζόν, μετακόμισε στην Λαμπερία ως ελεύθερη μεταγραφή.Την επόμενη αγωνιστική σεζόν, φόρεσε τη φανέλα της Μεμαλιάι, ενώ την περίοδο 2021-2022, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Λαμπερία και πάλι. Τουρμπίνα και Ορίκου ήταν οι ομάδες που αγωνίστηκε τον επόμενο 1.5 χρόνο για να επιστρέψει και πάλι στη Λαμπερία.
Όταν ήρθε στη χώρα μας, η Θύελλα τον προσέγγισε άμεσα και πλέον θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδα μας.
“Αλφρέντο καλώς ήρθες στους γλάρους. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ με την Θύελλα”.