Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσε Ταχιράι ο Άρης Πετρούπολης

Published

on

Την πρώτη υου μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Άρης Πετρούπολης που δείχνει ότι βαδίζει σε ένα σωστό δομημένο πλάνο.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Γαζή θα προπονείται και πάλι ο 30χρονος μέσος Ένι Ταχιράι. Ο ικανότατος άσος που αποτελεί προσωπική επιλογή του νεαρού προπονητή αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ετοιμάζεται να μπει εντός γηπέδου και να δείξει την αξία του.

Ο Ταχιράι μπορεί να αγωνιστεί μπροστά από τα στόπερ αλλά και σε άλλες θέσεις κάτι που δείχνει ότι θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Γαζής και Ταχιράι όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ομάδας είχαν συνεργαστεί στο Φάληρο ενώ μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής για έξι χρόνια έπαιξε για λογαριασμό της Θύελλας Αγίου Δημητρίου.

Το κειμενο

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ένι Ταχιτράι. Ο 30χρονος μέσος μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση μας τα βρήκε σε όλα και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί γνώριμο πρόσωπο για τον προπονητή μας Γιάννη Γαζή αφού τη σεζόν 2017-2018 είχαν συνεργαστεί στο Παλαιό Φάληρο. Μεταξύ άλλων, το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του για μια εξαετία στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, Καλωσορίζουμε τον Ένι Ταχιράι και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.