Connect with us

4ος Όμιλος

Ανακοίνωσε τα διαρκείας και τα σημεία πώλησης ο Εθνικός Πειραιά

Published

on

Με το πρώτο ραντεβού του νέου Εθνικού της περιόδου 2016-2017,  να είναι προ των πυλών(Πανθηραϊκός,17:00,Μοσχάτο),από την κυανόλευκη ομάδα έγινε γνωστό, ότι στο γήπεδο του Μοσχάτου, οι φίλοι των Πειραιωτών θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που θα υπάρχουν.

Ως γνωστόν, τα διαρκείας είναι σε απόλυτα προσιτές τιμές για όλους με το ποσό των 50 Ευρώ να τίθεται ως γενική τιμή, πλήν των Vip  που  είναι στα 250 Ευρώ. Με την αγορά διαρκείας δεν παίρνεις απλά μία μόνιμη θέση στην εξέδρα,  ως φίλαθλος του Εθνικού, αλλά γίνεσαι παράλληλα και αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας να είναι  ανταγωνιστική την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Πειραιώτες ξεκινούν την χρονιά με πολύ όρεξη για δουλειά, και στόχο τη νίκη σε κάθε ματς,έχοντας κρατήσει το 80% του κορμού της περσινής σεζόν και βέβαια έπονται και άλλες μεταγραφές μέχρι την έναρξη της σεζόν. Ο κόσμος του Εθνικού,όπως και την περσινή σεζόν πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα για να την χαλυβδώσει και να φωνάξει βροντερό παρών.