Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσε Τιτόπουλο και Μάχα ο Άγιος Θωμάς

Published

on

Οι Βαγγέλης Τιτόπουλος και Βασίλης Μάχας ανήκουν πλέον στον Άγιο Θωμά, όπως επιβεβαίωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο σύλλογος από το Γουδί. Έτσι, οι μεταγραφές έφτασαν τις επτά και ο τεχνικός των ‘πορτοκαλί’, Κώστας Τσινιάς, βλέπει με ικανοποίηση ότι διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ για να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς εμπόδια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τον Τιτόπουλο (φώτο) αναφέρει:

‘Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προέβη η ομάδας καθώς τη Δευτέρα (24/08) ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Βαγγέλη Τιτόπουλο. Ο 31χρονος πολύπειρος επιθετικός επιστρέφει στα γήπεδα μετά από δύο χρόνια απραξίας καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου δύο φορές. Πλέον ο παίκτης είναι απόλυτα υγιής και ενθουσιασμένος που επιστρέφει στην ομάδα που έχει στην καρδιά του καθώς έχει ξαναφορέσει τη φανέλα του Αγίου Θωμά. Ο Τιτόπουλος αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βασικότερους πυλώνες της φετινής ομάδας στην προσπάθεια για άνοδο. Βαγγέλη καλώς ήρθες’!

Όσο για τον Βασίλη Μάχα, η ανακοίνωση τόνισε:

‘Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Π.Ο. Αγίου Θωμά Γουδί για τη νέα σεζόν, με τη διοίκηση να ανακοινώνει 7η κατά σειρά μεταγραφή. Έτσι στους ‘πορτοκαλί’ θα αγωνίζεται ο Βασίλης Μάχας στη θέση του αμυντικού χαφ διαθέτοντας εμπειρία και γνωρίσματα που αρκούν για να θεωρηθεί ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που έχουν παίξει ποδόσφαιρο. Η ικανότητα του να σκοράρει εκμεταλλευόμενος παράλληλα την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση, του επέτρεψε να συνυφαίνει το θέαμα με την ουσία. Καλώς ήρθες Βασίλη στην οικογένεια του Αγίου Θωμά!’