Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσε Τριανταφυλλίδη ο Πόρος

Published

on

“Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του Λάζαρου Τριανταφυλλίδη. Καλωσορίζουμε τον Βεροιώτη μεσοαμυντικό στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε καλή σεζόν με την ομάδα μας τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική.

Ποιος είναι

Ο Λάζαρος Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1999 στη Βέροια. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 4 ετών από την Ακαδημία της Α.Ε. Ποντίων Βέροιας. Εκεί έκλεισε μία πενταετία για να μετακομίσει για δύο χρόνια στην Ακαδημία του Μακεδόνα Βέροιας. Αμέσως μετά ακολούθησε ο Νηρέας Βέροιας (Ακαδημία), επιστρέφοντας στη συνέχεια στον Μακεδόνα Βέροιας όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Στην πρώτη ομάδα του Μακεδόνα αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Α2 Ημαθίας, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Ακολούθησαν οι Γ.Α.Σ. Κοπανού Ημαθίας (1,5 χρόνο-3 γκολ, Α1 Ημαθίας), Κ19 Αιγινιακού (1 χρόνο, Β’ Εθνική), Πιερικός (3 μήνες-Γ’ Εθνική). Τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Αγκαθιάς με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στην Α1 Ημαθίας, σκοράροντας 16 φορές, ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε με τη Νίκη στη Γ’ Εθνική, φορώντας μάλιατα το περιβραχιόνιο του αρχηγού”.

*Στη φωτογραφία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Πόρου Λάζαρος Τριανταφυλλίδης δίνει τα χέρια με το γενικό αρχηγό της ομάδας μας Αντώνη Τσαίνη.