Connect with us

5ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Τσιούλο η Θύελλα Καμαρίου

Published

on

Στη Θύελλα Καμαρίου ο προγραμματισμός ξεκίνησε από τις αρχές Ιουνίου με επιμονή και υπομονή.

Άλλωστε, στόχος της διοίκησης ήταν να αποκτηθούν παίκτες που θα γνώριζαν την κατηγορία και πρόσωπα που θα είχαν την όρεξη να δουλέψουν βοηθώντας το σύλλογο να φτάσει στην επίτευξη του στόχου.

Η ομάδα της Σαντορίνης άπλωσε στα δίχτυα της όχι μόνο στις εθνικές κατηγορίες, αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα, κάνοντας μια ιδανική επιλογή εντάσσοντας στο δυναμικό του συλλόγου έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει φέτος.

Ο λόγος για τον αμυντικό μέσο, Παναγιώτη Τσιούλο που απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε με αποτέλεσμα να αποτελεί την επόμενη μεταγραφή της ομάδας.

Ο Τσιούλος ξεκίνησε την καριέρα του στο Δάσος Χαϊδαρίου για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στο Θρίαμβο Χαϊδαρίου έχοντας συνεργαστεί με τον Μιχάλη Θεοδοσιάδη που αποτελεί πρόεδρο της Θύελλας.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον αμυντικό μέσο Τζούλο Παναγιώτη ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνισθεί στις ομάδες των Δάσος Χαϊδαρίου και Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος στις 17/12/1996.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου και του ευχόμαστε μια σεζόν με πολλές καλές εμφανίσεις και υγεία.

 

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου