Connect with us

6ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Τσούτση και Αγγελάτο η Αρτάκη

Published

on

Συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Τσούτση Παναγιώτη και Αγγελάτο Δημήτρη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020  ο ΑΟ Νέας Αρτάκης.

Το Δελτίο Τύπου

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Τσούτση Παναγιώτη και Αγγελατο Δημητρη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .

Ο Παναγιώτης Τσούτσης αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης και την προόσφατη περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Αχαρναικού Γ’ Εθνική και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Ταμυναικου , Ηρακλής Ψαχνων ,Τριάδας .

Ο Δημήτρης Αγγελάτος αγωνίζεται στις θέσεις της Αμυνας και Κέντρου και την προόσφατη περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Ταμυναικου , στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Ηρακλής Ψαχνων , Λήλα Βασιλικού , Χαλκιδα και στις Κ17-Κ20 του Λεβαδιακού .

Tους ευχόμαστε όλους υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.