Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσε Φάρο-Μπαρδάκη η Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διάνα Ηλιούπολης ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Χρήστου Φάρου και Αλεξάνδρου Μπαρδάκη.

Ο Χρήστος Φάρος γεννήθηκε το 1994, είναι επιθετικός, έχει πετύχει 50 γκολ τα 4 τελευταία χρόνια με την φανέλα του γειτονικού Φωστήρα Ηλιούπολης και θεωρείται από τους καλύτερους επιθετικούς της Α ΕΠΣΑ.

Ο Αλέξανδρος Μπαρδάκης γεννήθηκε το 1893, προέρχεται και αυτός από τον Φωστήρα Ηλιούπολης και θεωρείται ένα πολυεργαλείο στην διάθεση του εκάστοτε προπονητή της ομαδας, με δυνατότητα προσφοράς στην άμυνα και κυρίως στο κέντρο της ομαδας.

Ακολουθεί κάτωθι πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την υπογραφή της συμφωνίας με τους δύο ποδοσφαιριστές παρουσία του προέδρου της Διάνα Γιάννη Ζευγίτη, του αντιπροέδρου Νίκου Βαλκανά, του ταμία Παναγιώτη Πολυγένη, του γενικού αρχηγού Αποστόλη Ξιούρα και του κυρίου Φαίδωνα Παπαδημητρίου, μέλους του διοικητικού συμβουλίου.

Μείνετε κοντά μας γιατί τις επόμενες ώρες θα φιλοξενηθούν αναρτήσεις με δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών και του προέδρου της Διάνα.

Ευχόμαστε τύχη και μεγάλες επιτυχίες στα δυο παιδιά. Κύριοι καλωσορίσατε στην οικογένεια της Διάνα Ηλιούπολης.