Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσε φιλικά, παίκτη και ανανεώσεις ο Α.Ο. Χαϊδαρίου

Published

on

Μεγάλη κινητικότητα υπήρξε τις τελευταίες ημέρες στον Α.Ο. Χαϊδαρίου ενόψει της νέας σεζόν που θα ξεκινήσει τη 1η Αυγούστου. Ως γνωστόν, ο Άγγελος Πυρένης παραμένει στη τεχνική ηγεσία και στα πλαίσια της προετοιμασίας, ο ιστορικός σύλλογος θα δώσει αρκετά παιχνίδια, ώστε να μετρήσει τις δυνάμεις του. Πιο συγκεκριμένα, τα φιλικά τεστ που «κλείδωσαν» μέχρι στιγμής είναι με Αστυπάλαια Κορυδαλλού (13/8), Εθνικό Πειραιώς (20/8), Χαραυγή (24/8), ΑΟ Περιστερίου (27/8), Πετράλωνα (31/8), Ζωφριά (3/11), Αγία Παρασκευή (7/11) και Άρη Πετρούπολης (10/11).

Στο μεταξύ, οι «κυανέρυθροι» μετά τον Αλέξανδρο Φουκαρά, ήλθαν σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Σακελλαρίου ενισχύοντας αρκετά τη μεσαία γραμμή. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ πραγματοποίησε καλή σεζόν στο Παλαιό Φάληρο έχοντας 20 συμμετοχές και ένα γκολ. Αποχωρεί ύστερα από τρία χρόνια γεμάτης παρουσίας, ενώ νωρίτερα έπαιξε για χάρη της Ιεράπολης.

Πέραν των δύο μεταγραφών που οριστικοποιήθηκαν, στη πορεία θα ακολουθήσουν κι άλλες, καθώς οι παράγοντες του ΑΟΧ με μπροστάρη τον Πέτρο Καραβίτη θέλουν να ισχυροποιήσουν το ρόστερ σε μια χρονιά που ο σύλλογος συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής. Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζουν στην ομάδα οι Μίχος, Πολίτης, Κασάπης, Δημητρακόπουλος, Πανταζόπουλος, Ρούσα, Ροκάκης, Καμπέρης, Καρώνας, Κοτσολάκος, Σαλαπάτας, Καλαμπαλίκης, Νικολάου, Χρυσαφίδης, Πανόπουλος και τα αδέλφια Μουρεζίνη, ενώ επιστρέφουν από δανεισμό οι Χριστούλης (Κανάρης Νενητών), Μαυροματάκης (Ατρόμητος Χαλανδρίου), Μπάιρας (Άμιλλα Περιστερίου) και Πλιακοστάμος (Κρόνος Αιγάλεω). Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αποχωρίσει κάποιος από τους παραπάνω σε περίπτωση που έλθει στα γραφεία κάποια ικανοποιητική πρόταση.