Connect with us

3ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Χατζηστάμου το Ζευγολατιό

Published

on

Σε ακόμη μια μεταγραφή προχώρησε ο ΑΟ Ζευγολατιού δείχνοντας με αυτό το τρόπο την πρόθεση του όσον αφορά τους στόχους τους. Συγκεκριμένα, η ομάδα που κατέκτησε την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Κορινθιας ήρθε σε συμφωνία με τον βραχύσωμο ακραίο επιθετικό, Τόλη Χατζηστάμου. Το νέο απόκτημα του ΑΟΖ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τεράστια επιτυχία στον ΑΟ Λουτράκι συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία των ‘οράνιε’ στον 3ο όμιλο.

Ο Χατζηστάμου παρότι αποδεσμεύτηκε πριν από μερικές εβδομάδες δεν άργησε να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη αφού η διοίκηση Πισιμίδη κινήθηκε αστραπιαία για την απόκτηση του. Πέρα από τον ΑΟΛ, το νέο απόκτημα των νεοφώτιστων έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Στην συνέχεια των μεταγραφικών μας κινήσεων θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Χατζηστάμου Τόλη. Γεννημένος στις 10/01/1996 ο 19χρονος επιθετικός προέρχεται απο τις ακαδημίες Κ17 και Κ20 του Ατρομήτου Αθηνών, αργότερα αγωνίσθηκε στον Ηρακλή Ψαχνών και στον Α.Ο.Λουτρακίου. Είμαστε ιδαίτερα χαρούμενοι με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή μιας και είναι προσωπική επιλογή του προέδρου Χάρη Πισιμίση σε συνεργασία με τον προπονητή μας Μιχάλη Βλάχο. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την νέα του ομάδα.