Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ανακοίνωση από Κύπρο Κορυδαλλού

Published

on

Από την Κϋπρο Κορυδαλλού λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Εχθές στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Κορυδαλλού η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στον θεσμό του κυπέλλου Πειραιά ‘ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ’ με αντίπαλο την ομάδα του ΑΕΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. Μετά από δυο συναρπαστικά παιχνίδια ,διαφήμιση για το πειραϊκό ποδόσφαιρο ανάμεσα στις δυο συμπολίτισσες και φίλιες ομάδες του Κορυδαλλού. Πρωτίστως θα ήθελα να ευχηθώ ότι καλύτερο στην ομάδα του Αετού Κορυδαλλού και να δείξω την υποστήριξη μας στην ομάδα που τα τελευταία χρόνια συνεχώς εκπροσωπεί στον τελικό του θεσμού το ποδόσφαιρο του Κορυδαλλού και ευχόμαστε καλή επιτυχία και να πανηγυρίσουμε στο ΕΑΚ όλοι μαζί για της επιτυχίες του Κορυδαλλιώτικου ποδοσφαίρου

. Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ μόνο υπερήφανη μπορεί να είναι για την πορεία της φέτος σε αυτό το θεσμό ,φτάνοντας στους ημιτελικούς για πρώτη φορά στην ιστορία της . Ο στόχος μας στο Κύπελλο Πειραιά φαίνεται και από τα αποτελέσματα μέχρι και στους ημιτελικούς αγώνες . Αήττητη σε όλα τα παιχνίδια και χωρίς να δεχτεί ούτε ένα τέρμα και ταυτόχρονα παίζοντας παράλληλα ωραίο ποδόσφαιρο στοχεύσαμε όσο ψηλότερα μπορούσαμε .

Η σωστή και μεθοδική δουλειά τα τέσσερα τελευταία χρόνια του προπονητή μας ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΣΤΑ δείχνει κάθε μέρα των λόγο που τον εμπιστευόμαστε και αποδεικνύει σε όλους την αξία του που με κόπο αποκτά η ομάδα σε κάθε παιχνίδι . Υποχρέωση μας είναι πλέων να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας μέχρι τέλος. Ένα μεγάλο μπράβο στον κάθε έναν ξεχωριστά στην ΚΥΠΡΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ για ότι έχει καταφέρει και ότι στα σίγουρα θα καταφέρει στο άμεσο μέλλον.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΣΙΜΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ