Connect with us

slideshow

Ανακοίνωση Αστέρα Βάρης για το γηπεδικό

Published

on

Αγαπητοί φίλαθλοι του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης ,  με αφορμή τα τελευταία γεγονότα σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων ο πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης δηλώνουν ότι έχουν ενημερώσει τον πρόεδρο του ΟΑΠΑ κ. Νιτερόπουλο προφορικά αλλά και εγγράφως από τις 11/9/2013 με Α.Π. 1136 γιά τα προβλήματα πού έχουν εντοπιστεί στίς εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου της Βάρης.

Η Περιφέρεια Αττικής με την σειρά της δεν προχωράει σε αδειοδότηση του Δημοτικού Σταδίου της Βάρης για την τέλεση αγώνων , λόγω ελλείψεων πού έχει εντοπίσει και ενημερώσει εγγράφως τον πλέον αρμόδιο και υπεύθυνο , τον πρόεδρο του ΟΑΠΑ κ. Νιτερόπουλο με έγγραφο της από τις 27/6/2013.

Η διοίκηση του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης κρατάει υπεύθυνη στάση και προσπαθώντας να βοηθήσει τον ΟΑΠΑ , πληρώνει εξ ιδίων έξοδα πού είναι απαραίτητα για την συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου της Βάρης.

Κύριε Νιτερόπουλε επιτέλους πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να φανείτε αντάξιος της θέσης πού σας εμπιστεύθηκε η Δημοτική Αρχή.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply