Connect with us

5ος Όμιλος

Ανακοίνωση για διαιτησία και περαστικά σε Χατζηανδρέου

Published

on

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Μόσχου στο ματς με την Παλαιόχωρα, εξέδωσε ο ΠΟΑ. Οι άνθρωποι του ΠΟΑ είχαν παράπονα για διαιτητικά λάθη στο ματς (δείτε εδώ τι έγινε στο παιχνίδι) και έτσι προχώρησαν στην παρακάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Στο Μαρτινέγκο γίναμε μάρτυρες ακόμα μία φορά μίας κατάστασης που τείνει να γίνει συνήθεια, πάντα εις βάρος του ΠΟΑ. Κι άλλες φορές στο εφετινό πρωτάθλημα είχαμε τις αφορμές να αναφερθούμε για διαιτητικές αποφάσεις εναντίον της ομάδας μας, αλλά δεν το κάναμε. Δεν μας αρέσουν οι φωνές και οι άναρθρες κραυγές, δεν θέλουμε να δυναμιτίζουμε το κλίμα. Προφανώς αυτό κάποιοι το εξέλαβαν ως αδυναμία. Η σιωπή, όμως, δεν είναι αδυναμία. Το ότι δεν μιλάμε δεν σημαίνει ότι δεν βλέπουμε. Και μαζί με εμάς βλέπει και ο κόσμος. Ο ΠΟΑ είναι ένα ιστορικό σωματείο. Κουβαλάει χρόνια ιστορίας και δεν ζητά σεβασμό, ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ. Το λέμε τώρα για να είμαστε ξεκάθαροι για τη συνέχεια. Δεν πρόκειται να γίνουμε έρμαιο κανενός. Ο ΠΟΑ είναι ενωμένος και ενωμένος θα προχωρήσει.”

Ο Ανδρέας Χατζηανδρέου υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση αποκατάστασης του σοβαρού προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει και όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Μετά το τέλος του αγώνα με την Παλαιόχωρα, αντιπροσωπεία της διοίκησης επισκέφτηκε τον ποδοσφαιριστή μας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και μετέφερε τις ευχές όλης της οικογένειας του ΠΟΑ για ταχεία ανάρρωση. Ανδρέα, σε περιμένουμε πίσω γερό και δυνατό!