Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωση για την διαιτησία από Άρη Πετρούπολης

Published

on

Ανακοίνωση διαμαρτυρία εξέδωσε το ΔΣ του Άρη Πετρούπολης για την εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισαν  στον αγώνα με τα Σούρμενα  όπως υποστηρίζουν οι ιθύνοντες της ομάδας των Δυτικών Προαστίων. Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

 

Το Δ.Σ. του Άρη Πετρούπολης ευθύς μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας με αυτή των Σουρμένων την Κυριακή 16 Οκτωβρίου συνήλθε εκτάκτως και εξέδωσε την παρακάτω διαμαρτυρία για την απαράδεκτη και εχθρική προς τον Σύλλογό μας  διαιτησία του κυρίου Τσουκαλά Χ. και του βοηθού του Σαμοϊλη Δ.

Συγκεκριμένα :

  1. Ο διαιτητής Τσουκαλάς Χ. δέχτηκε το σκληρό και πολλές φορές επικίνδυνο παιχνίδι των παιχτών των Σουρμένων που είχε σαν αποτέλεσμα το τραυματισμό τριών παιχτών μας.
  2. Στο 42΄του αγώνα τόσο αυτός όσο και ο βοηθός Σαμοϊλης Δ. αγνόησαν υπέρ της ομάδας μας πέναλτι όταν «εμφανέστατα» ο ποδοσφαιριστής μας Ζούκας Γιώργος ανετράπη εντός της περιοχής των Σουρμένων και ενώ το σκορ ήταν ήδη 1-0 υπέρ της ομάδας μας.
  3. Στο 60΄σε κεφαλιά του ποδοσφαιριστή Καζαντζή των Σουρμένων οι αμυντικοί μας απομάκρυναν την μπάλα πριν αυτή περάσει τη νοητή γραμμή της εστίας μας και προς έκπληξη όλων , παρ΄ ότι βρισκόταν 10 μέτρα από την εστία μας , με υπόδειξη του βοηθού Σαμοϊλη κατοχύρωσε το γκολ υπέρ των Σουρμένων δίνοντας τους την ευκαιρία να ισοφαρίσουν τον αγώνα,

Θεωρούμε ότι η απαράδεκτα εχθρική διαιτησία των Τσουκαλά και Σαμοϊλη αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα μας με τα Σούρμενα και σε συνδυασμό με την επίσης αρνητική διαιτησία  μία εβδομάδα πριν, στον  αγώνα μας με το Καματερό, μας οδηγούν σε δυσάρεστες διαπιστώσεις που πιθανά να έχουν αρνητικές επιπτώσεις για την ομάδα μας

Με τη διαμαρτυρία μας αυτή δεν ζητάμε ευνοϊκή μεταχείριση αλλά ισότιμη και  δίκαιη διαιτησία για τη σωστή πορεία του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουμε.