Connect with us

6ος Όμιλος

Ανακοίνωση για την διαιτησία από τον ΑΟ Ν. Αρτάκης

Published

on

Η ανακοίνωση του ΑΟ Νέας Αρτάκης για την διαιτησία στον αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΕ  με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών. Αναλυτικά η μακροσκελής ανακοίνωση αναφέρει:

Μετα από έκτακτο Δ.Σ. της ομάδας θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθύτατη δυσαρέσκεια μας για ακόμη μια φορά σε αγώνα της ομάδας μας , για την διαιτησία των Κου Κασομούλη Γιώργου και Κου Κωνστάντιου Κώσταντίνου , στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 5/2 στο γήπεδο των Ψαχνών με την ομώνυμη ομάδα στα πλαίσια ημιτελικού αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣΕ .
Η ομάδα μας στις διοργανώσεις που συμμετέχει είναι πάντα προσηλωμένη στους στόχους και τις αρχές της και μέχρι σήμερα ουδεμία φορά απασχόλησε καμιά ομάδα , φιλάθλους , διαιτητές , παρατηρητές και γενικά αξιωματούχους της διοργανώτριας αρχής της Γ’ Εθνικής αλλά και ΕΠΣ Ευβοίας αποσπώντας πάντα μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους είτε κερδίζαμε είτε χάναμε αποδεδειγμένα τα συγχαρητήρια όλων προστατεύοντας πάνω από όλα τους διαιτητές δίνοντας τους πάντα συγχαρητήρια σε κάθε αποτέλεσμα αλλά και σε «ανθρώπινα λάθη» που έχουν γίνει στους αγώνες μας .

Αυτήν την αγωνιστική όμως θα μας επιτρέψετε να μην αποδεχθούμε τα «ανθρώπινα λάθη» τα οποία κατά την εκτίμηση μας αλλά και την εκτίμηση πολλών παρευρισκόμενων φιλάθλων , αξιωματούχων και ποδοσφαιριστών στο γήπεδο ΛΑΘΗ τα οποία δεν μας είναι αποδεκτά είναι επαναλαμβανόμενα σε συνέχεια της περσινής χρονιάς προς την ομάδα μας από τον συγκεκριμένο διαιτητή και ολοφάνερα επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά και τον «αποδεκατισμό» μας με τον καταλογισμό κίτρινων και κόκκινων καρτών στους ποδοσφαιριστές και προπονητές μας με «συνέπειες» και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που ως μοναδική ομάδα του νομού μας αγωνιζόμαστε σε πολύ δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις , χωρίς να συντρέχουν στις περισσότερες των αποφάσεων του καταλογισμού αυτών οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις και χωρίς την ισότιμη και δίκαιη χρήση προς τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές .

Τα διαιτητικά σφάλματα ήταν πάρα πολλά και απανωτά με αποκορύφωμα τον καταλογισμό της κόκκινης κάρτας – δεύτερη κίτρινη σε παίκτη μας προς το τέλος της παράτασης , σε αντίθεση στον μη καταλογισμό δεύτερης κίτρινης σε πολύ σκληρό μαρκάρισμα σε ποδοσφαιριστή μας λίγα λεπτά νωρίτερα . Επέτρεψε το πολύ σκληρό παιχνίδι από την αρχή του αγώνα χάνοντας εντελώς τον έλεγχο στον καταλογισμό καρτών και σκληρών μαρκαρισμάτων στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση .

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας αντιμετωπίστηκε από τους διαιτητές με πολλά εναντίων μας «σφυρίγματα» από διαιτητή και επόπτη , κίτρινες κάρτες που αμφισβητούμε τις περισσότερες αυτών ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο , κόκκινη σε παίκτη μας ( 2η κίτρινη / κόκκινη ) , 2 κίτρινες στους προπονητές μας «εκνευρίζοντας» τους παίκτες , προπονητές και φιλάθλους του αγώνα .
Θα θέλαμε σας παρακαλούμε βάσει των παραπάνω , των διαδικασιών και τις σχετικές εκθέσεις των παρατηρητών αγώνα και διαιτησίας που έχετε να ελέγχει πειθαρχικά ο διαιτητής Κος Κασομούλης Γεώργιος και ο επόπτης του συγκεκριμένου αγώνα Κος Κωνστάντιος Κώστας και να υπάρξει η τιμωρία τους βάσει των κανονισμών σας και του βίντεο του αγώνα και εφόσον η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΕ αποφασίσει ότι συντρέχουν οι σχετικοί λόγοι τιμωρίας .
Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει την εξέλιξη της υπόθεσης .

ΥΓ1. Να δώσουμε συγχαρητήρια για την φιλοξενία των ανθρώπων ( ΔΣ ) και φίλους φιλάθλους της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών ανταποδίδοντας την φιλοξενία που τους προσφέραμε στα πλαίσια του 1ου αγώνα μεταξύ των ομάδων μας να συγχαρούμε την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών και τους ποδοσφαιριστές του για την πρόκρισή του στον τελικό του κυπέλλου, αλλά να υπερθεματίσουμε την επιεικώς απαράδεκτη επανειλημμένη και ατιμώρητη συμπεριφορά συγκεκριμένου παίκτη της αντίπαλης ομάδας για τους χαρακτηρισμούς προς του φιλάθλους μας , ανεβαίνοντας στα κάγκελα και βρίζοντας χυδαία τους φιλάθλους μας δημιουργώντας πανικό και επεισόδια χωρίς οι διαιτητές και παρατηρητής να τον τιμωρήσουν άμεσα και να προλάβουν ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις .

ΥΓ2. ΝΑ ζητήσουμε «συγνώμη» από τους ποδοσφαιριστές μας που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται πάντα με «ψηλά το κεφάλι και έντιμα» σε ποδοσφαιρικά πλαίσια , για την ΜΗ φροντίδα και κάλυψη που χρειάζονται , δεν γνωρίζουμε από αυτές τις πρακτικές και διαδικασίες δεν θέλουμε τέτοιες πρακτικές , αλλά θα προστατεύσουμε την ομάδα μας όπως το κάνουμε πάντα με τρόπο σύννομο και διαφανή , είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές μας εκφράζουμε την αμέριστη εμπιστοσύνη και συμπαράσταση σε αυτά που βιώνουν μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους ειδικά τα τελευταία παιχνίδια με Παλλήνη και Ηρακλή Ψαχνών και όπως και πέρυσι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ θα παλέψουμε και θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί πραγματοποιώντας τους στόχους μας .

Θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που αγαπάμε βασιζόμενοι στις αρχές και στις αξίες του Αθλητικού μας Ομίλου Νέας Αρτάκης ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ και δεν θα επιτρέψουμε το παρελθόν να μας αλλάξει , θα προσφέρουμε στον αθλητισμό και στον πολιτισμό μακριά από κάθε τι που ενδεχόμενα μπορεί να το επηρεάσει , ως διοργανώτρια αρχή σας καλούμε να είμαστε ΜΑΖΙ σε κάθε τι καινούργιο , άφθαρτο , υγιές , παρακαλούμε για την βοήθεια και συνεργασία σας .

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων

Εκ του ΔΣ του ΑΟΝΑ