Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωση για την διαιτησία του Γρίμμα η Πεύκη

Published

on

Σε  έγγραφη διαμαρτυρία προχώρησε το ΔΣ του ΑΟ Πεύκης σχετικά με την διαιτησία του ρέφερι Γρίμμα στον αγώνα του συλλόγου με αντίπαλο τον ΑΟ Χαλανδρίου που αναφέρει χαρακτηριστικά τα παρακάτω:

Το Δ.Σ  του ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ  υποχρεούται να προβεί σε έγγραφη διαμαρτυρία εις βάρος της διαιτησίας,προκειμένου να προστατεύσει την ποδοσφαιρική του ομάδα , μετά τα δείγματα γραφής του διαιτητή κ. Γρίμμα στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Α.Ο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  το Σάββατο 13.02.16

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι διαιτητές και οι επόπτες ,σαν άνθρωποι, είναι πολύ πιθανόν κατα την διάρκεια ενος αγώνα να κάνουν λάθος σε κάποια υπόδειξη. Ομως ο επιλεκτικός τρόπος εις βάρος της ομάδος μας στον συγκεκριμένο αγώνα ,με τον οποίο επέλεξε να σφυρίζει ο κ.Γρίμμας ,μας αναγκάζει να διαμαρτυρηθούμε εντόνως και να ζητήσουμε την προστασία του προέδρου της ΕΠΣΑ κ.Δημητρίου από  παρόμοιες διαιτησίες.

Ο κ.Γρίμμας επέτρεψε σε όλο τον αγώνα το σκληρό παιχνίδι σε βάρος των παικτών  της ομάδος μας δίχως να δείξει κίτρινη κάρτα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή . Εδειξε πολύ εύκολα όμως κίτρινη στο ποδοσφαιριστή μας Παστελόπουλο γιατί καθυστέρησε να δώσει την μπάλλα  στο 0-0 !!!  Μετά δε την επιτυχία του τέρματος με το οποίο προηγηθήκαμε όχι μόνο σφύριζε 70-30 εις βάρος μας ,αλλά έδειξε και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ίδιο ποδοσφαιριστή μας ,αναγκάζοντας την ομάδα μας να αγωνισθεί με 10 ποδοσφαιριστές για τα υπόλοιπα 25 λεπτά.  Εάν είχε ώς κριτήριο κίτρινης κάρτας  το ανωτέρω φάουλ ,τότε η αντίπαλη ομάδα θα έπρεπε να αγωνίζεται με 9 ποδοσφαιριστές από το 1ο ημίχρονο!!! Μετά από την αποβολή του ποδοσφαιριστή μας, κιτρίνισε (με προσοχή να μην είναι η δεύτερη κάρτα)  ποδοσφαιριστές της αντιπάλου αμάδος!!!  Εκανε το λεγόμενο «ξεκάρφωμα».

Η ιστορική ομάδα του ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ , κύριε Πρόεδρε δεν επιθυμεί την εύνοια της διαιτησίας, αλλά όπως και εσείς ,τα αποτελέσματα των αγώνων  να τα διαμορφώνουν οι ομάδες με την απόδοση τους . Ζητάμε  διαιτησία με ανθρώπινα λάθη . Εχουμε δώσει συγχαρητήρια πολλές φορές σε διαιτησίες αν και έχουμε ηττηθεί .Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες στα άσχημα αποτελέσματα. Απαιτούμε όμως δίκαιη μεταχείρηση για την  ομάδα μας μέχρι τέλους του πρωταθλήματος.

Σημειώνουμε ότι κανένα παράπονο δεν έχουμε από τους επόπτες στους οποίους δώσαμε συγχαρητήρια .(Το video του αγώνα είναι στη διάθεση σας)