Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωση για την διαιτησία το Χαϊδάρι

Published

on

Ανακοίνωση για  τις υποδείξεις της κ. Δέτση, η οποία αδικεί την ομάδα για 2ο παιχνίδι φέτος εξέδωσε το ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου που αναφέρει:

 

Με αφορμή τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας με το Καματερό, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:

Είναι ο 2ος αγώνας, μετά από τον αγώνα με την Ένωση Βοτανικού, που η βοηθός κ. Δέτση ακυρώνει αναίτια γκολ της ομάδας μας. Ειδικά για το γκολ που ακύρωσε χθες, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, αφού η θέση της ήταν καλή, κάτι που φαίνεται και από το βίντεο του αγώνα. Η κ. Δέτση, η οποία δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για ποιο λόγο συμπεριφέρεται έτσι στην ιστορική ομάδα του Α.Ο. Χαϊδαρίου, είναι πλέον ανεπιθύμητη για το σύλλογο και δεν επιθυμούμε να οριστεί ξανά σε κανένα παιχνίδι της ομάδας μας.

Το Χαϊδάρι είναι ομάδα με τεράστια ιστορία και αδιαπραγμάτευτο ήθος. Για αυτό και σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα μας θα έχει στόχο μόνο τη νίκη, όπως επιτάσσει η 79χρονη ιστορία της. Αυτό πιθανόν να μην αρέσει σε κάποιους, που έχουν συνηθίσει σε άλλες νοοτροπίες. Για αυτό και ζητάμε την προστασία του Προέδρου της ΕΠΣΑ κ. Δημητρίου και της Ένωσης, ώστε η ομάδα μας να μην αδικείται από ανεπαρκείς διαιτητές, που δεν γνωρίζουμε τις σκοπιμότητες που τυχόν εξυπηρετούν.

Τέλος, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον διαιτητή του χθεσινού αγώνα κ. Περράκη για την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή μας Αρβανίτη, τον οποίον και απέβαλλε δίκαια, ενώ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Καματερού για την άριστη φιλοξενία και να της ευχηθούμε καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.