Connect with us

6ος Όμιλος

Ανακοίνωση για το Αήττητος ΤV

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αήττητος Σπάτων σχετικά με το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube (ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΤV). Αναλυτικά αναφέρει:

Το δελτίο Τύπου:

Αήττητος Σπάτων ανακοινώνει ότι ενόψει της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα μεταδίδει σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) μέσω του ΑΗΤΤΗΤΟΣ TV (επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube) τους σπουδαίους του αγώνες στον άκρως ανταγωνιστικό 6Ο όμιλο που συμμετέχει με αντιπάλους κορυφαίες αθηναϊκές και νησιωτικές ομάδες.
Με το ΑΗΤΤΗΤΟΣ TV ο σύλλογος αξιοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία και ανταποκρίνεται στην επιθυμία των φιλάθλων να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες, μιας και σε πρώτη φάση δεν θα επιτρέπεται η παρουσία τους στο γήπεδο λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλει ο COVID-19.
Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, να διαφημιστούν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης των αγώνων της ομάδας και να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στο apoaittitos@gmail.com όπου θα πληροφορηθούν τα διαφημιστικά πακέτα που προσφέρονται. Εγγραφείτε στο ΑΗΤΤΗΤΟΣ TV το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YouTube.