Connect with us

stoplekto

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τις ομάδες που προπονούνται στο ΣΕΦ

Published

on

Ανακοίνωση με τη μορφή διαμαρτυρίας απέστειλε η επιτροπή των ομάδων που προπονούνται στο ΣΕΦ, η οποία κοινοποιήθηκε στο Δήμο Πειραιά και τον ίδιο τον Δήμαρχο προσωπικά, καθώς και στην ΕΠΣ Πειραιά.
Ακολουθεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:
“Αγαπητοί κύριοι,
Μετά από συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων που προπονούνται στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα με αφορμή την κοινοποιηθείσα από τον ΟΠΑΝ και την ΕΠΣΠ προς την επιτροπή του γηπέδου μονομερή αλλαγή του προγράμματος προπονήσεων που καταρτίστηκε πρόσφατα από αυτήν και έγινε ΟΜΟΦΩΝΑ αποδεκτό από το σύνολο των ομάδων που προπονούνται στο ΣΕΦ, θα θέλαμε να σας ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ τα εξής :
1. Η μονομερής αλλαγή του προγράμματος όπως αυτή προτείνεται από τον ΟΠΑΝ ή την ΕΠΣΠ δημιουργεί ανυπέρβλητα προβλήματα στην λειτουργία των ομάδων, όπως περιληπτικά σας επισημάναμε και με την χθεσινή επιστολή της επιτροπής γηπέδου.
2. Οι ομάδες συμφωνούν ομόφωνα με το πρόγραμμα που εξέδωσε η επιτροπή γηπέδου ( η οποία όπως έχει συμφωνηθεί από όλα τα μέρη είναι και η μόνη αρμόδια για τον καταρτισμό του προγράμματος προπονήσεων)και για τον λόγο αυτό οι ομάδες θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα που καταρτίστηκε από την επιτροπή και σας έχει κοινοποιηθεί.
3. Οποιοδήποτε αίτημα για τυχόν αλλαγή του προγράμματος θα πρέπει να απευθύνεται στην επιτροπή, η οποία θα το εξετάζει και θα το ικανοποιεί στο μέτρο του δυνατού, χωρίς να δημιουργεί ανυπέρβλητα προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των ομάδων.
4. Τέλος σχετικά με την πρόσκληση της ΕΠΣΠ για συνάντηση των εκπροσώπων των σωματείων μας προκειμένου να οριστικοποιηθεί το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο την ερχόμενη Δευτέρα 13/9/2021, λόγω του εργασίμου της προτεινόμενης ημέρας και ώρας συνάντησης (11πμ !!!) ,όπως αντιλαμβάνεστε είναι ανέφικτο να πραγματοποιηθεί. Η συνάντηση αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε άλλη ημέρα μεταξύ των ωρών 6-8μμ.
Με εκτίμηση
Κ. Χαρέας
Εκ μέρους της επιτροπής των ομάδων
που προπονούνται στο ΣΕΦ”.