Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ανακοίνωση Επιτροπής Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά (Α’-Β’-Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας & Γ’ Εθνικής) ότι θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών υγείας και της Ε.Π.Ο. αναφορικά με τη διεξαγωγή όλων των αγώνων (επίσημων και φιλικών).

 

Πιο συγκεκριμένα κάθε σωματείο για την  είσοδο του στην εκάστοτε αθλητική εγκατάσταση, πρέπει να παραδίδει στην είσοδο την  Ονομαστική κατάσταση των  35 ατόμων που επιτρέπεται- ονομαστική κατάσταση πρέπει να παραδίδουν και οι αξιωματούχοι του αγώνα( διαιτητές , ιατρός παρατηρητής κλπ.)

Εννοείται ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων και η λειτουργία των εξεδρών, ενώ οι καταστάσεις θα παραδίνονται στον Παρατηρητή πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Προκειμένου λοιπόν να μην δημιουργούνται άσχημα περιστατικά έξω από τα γήπεδα, παρακαλούνται τα μέλη των σωματείων (παράγοντες, προπονητές, αθλητές) να μην καλούν φίλους-συγγενικά πρόσωπα  στο γήπεδο. Τα σωματεία για την οικονομική τους ενίσχυση μπορούν να εκδίδουν κάρτες διαρκείας αλλά μέχρι να βγει απόφαση για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, δεν μπορούν οι κάτοχοι τους να μπαίνουν στο γήπεδο. Όπως δεν μπορούν να εισέρχονται και οι κάτοχοι καρτών ελευθέρας εισόδου που εκδίδει κάθε χρόνο η Ε.Π.Σ. Πειραιά.

 

Αγαπητοί φίλοι,

 

Η παρουσία φιλάθλων στην παρούσα  φάση , πέρα από τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού μπορεί να επιφέρει και  μεγάλο χρηματικό πρόστιμο για τα σωματεία μας . Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να δείξουμε όλοι την δέουσα προσοχή.

 

Εκ της Διοικήσεως,

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων,

Ι. Σπάθας