Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ανακοίνωση ποδοσφαιριστών AO Bουλιαγμένης

Published

on

Από τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Βουλιαγμένης λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σε αυτές τις ζοφερές και δύσκολες εποχές που διανύει η χώρα μας και ολόκληρη η ανθρωπότητα, ως αθλητές του Αντρικού  ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Βουλιαγμένης, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι έμπρακτα αποδεικνύουν ότι είμαστε μια οικογένεια ενωμένη, στις χαρές αλλά και στις δυσκολίες τις οποίες βιώνουμε. Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

Τους δυο Προέδρους του ποδοσφαιρικού τμήματος,  κ. Κωνσταντίνο Μπεττα και κ. Μανώλη Νικολαου, που απο την αρχή της φετινής προσπάθειας, έχουν τηρήσει στο απόλυτο τις δεσμεύσεις τους απέναντι μας και είναι δίπλα μας όποτε τους χρειαστούμε.

Τον Τεχνικό Διευθυντή  κ.Μανώλη Καπίρη και τον κ.Δημήτρη Δάρλα, για την πολύτιμη βοήθεια τους, λύνοντας άμεσα οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.

Τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Κανίρη Νίκο, που όλο αυτό το διάστημα, με τον απόλυτο επαγγελματισμό που τον διακρίνει, πρόσφερε αγόγγυστα τις υπηρεσίες του.

Τον προπονητή μας κ.Σωτήρη Κατράνα καθώς και το βοηθό του κ.Δημήτρη Αγγέλη, που όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας,  βρίσκονται σε καθημερινή επαφή μαζί μας, για την κατάρτιση του προγράμματος που ακολουθούμε και την υλοποίηση του.

Αισθανόμαστε τυχεροί  που βρισκόμαστε στην οικογένεια του Α.Ο. Βουλιαγμενης και ανυπομονούμε αυτή η κρίση να ξεπεραστεί χωρίς απώλειες ώστε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί.

Οι αθλητές του Αντρικού  τμήματος ποδοσφαίρου Α.Ο. Βουλιαγμένης