Connect with us

stoplekto

Ανακοίνωση της ΑΕ Περάματος για το γήπεδο

Published

on

Από την ΑΕ Περάματος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Για άλλη μια φορά, τα συνήθη ” κορόιδα” της Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ , σεβόμενοι, τον μόχθο των ποδοσφαιριστών του Συλλόγου και προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων τραυματισμών, προέβησαν στην αγορά και στην τοποθέτηση των κλαπέντων για ΠΟΛΟΣΤΗ φορα μετασχηματιστων των πυλώνων του γηπέδου,.Ετσι, εδω και 10 μερες ο φωτισμός του γηπέδου εχει επανέλθει σε υποφερτό επίπεδο…..τουλάχιστον η …..τυφλόμυγα δεν θα περιλαμβάνεται πλέον στο ασκηςιολογιο των προπονητών και των νεαρών αθλητών.

Στο σημείο αυτο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους συλλόγους, ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ και ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ που συνέδραμαν οικονομικά σε αυτο το εγχείρημα και τον εντεταλμένο δημοτικο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού και ηλεκτρολόγο στο επάγγελμα,ΚΕΦΕΡΙΑΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ για την τεχνική του συνδρομή.

Θεωρούμε οτι με ενέργειες ανάλογου είδους έστω και συμβολικού χαρακτήρα, γίνεται πράξη, η κοινωνική προσφορά των σωματείων προς την αθλουμενη νεολαία της πόλης μας. Απορούμε δε ιδιαίτερα με την κακόβουλη και υποβουλιμιαια κριτική και ” σχόλια” διαφόρων ” ποδοσφαιρικών κύκλων” στην πόλη που το μονο που “προσφέρουν” ειναι χολή , δημαγωγία και διχασμό , ενω σε αρκετές περιπτώσεις έχουν μείνει ακόμα στην προ του ευρώ εποχή.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply