Connect with us

stoplekto

Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας

Published

on

 

  1. Η Επιτροπή Διαιτησίας τους ΕΠΣ Πειραιά, ενημερώνει τους αξιολογημένους Διαιτητές, που συμμετείχαν, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, τους διεξαχθείσες  υπό την Διεύθυνση Ανάπτυξης  τους ΕΠΟ , σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ ΕΠΟ, δοκιμασίες φυσικής καταστάσεως και πέτυχαν, ανά κατηγορία, τους προβλεπόμενους χρόνους, ότι κατά τη διεξαγωγή των χειμερινών σεμιναρίων, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, την 12,13 και 14 Ιανουαρίου 2016, η συμμετοχή τους θα είναι προαιρετική (αλλά συστήνεται), σε αντίθεση με τους λοιπούς που συμμετείχαν, τους προαναφερθείσες διεξαχθείσες αγωνιστικές δοκιμασίες, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν τους προβλεπόμενους ανά κατηγορία χρόνους, καθώς και για τους λοιπούς που δεν συμμετείχαν καθόλου για διάφορους λόγους, των οποίων η συμμετοχή στα χειμερινά προγραμματισθέντα  σεμινάρια- δοκιμασίες φυσικής καταστάσεως, των οποίων η συμμετοχή είναι υποχρεωτική.
  1. Ενημερώνουμε επίσης τους  αξιολογηµένους  διαιτητές-βοηθούς 1ης Κατηγορίας, τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές 2ης Κατηγορίας, τους αξιολογηµένους Παρατηρητές Διαιτησίας 1ης και 2ης Κατηγορίας όπως υποβάλλουν δήλωση του « πόθεν έσχες» µέχρι 31.12.2015 στους παρακάτω αρµόδιους φορείς µε συστηµένη ταχυδροµική επιστολή.

Στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (Βασιλίσσης Σοφίας 11 4ος όροφος γραφείο 414)

Στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Ανδρέα Παπανδρέου 37 Μαρούσι Τ.Κ. 15180)

     Προσοχή:

Η ηλεκτρονική διεύθυνση µε το έντυπο δήλωσης περιουσιακής κατάστασης είναι η: www.hellenic-fiu.gr

 

Επιπλέον υποχρεούνται να αποστείλουν στην ΚΕΔ/ΕΠΟ τα αντίγραφα κατάθεσης της συστημένης ταχυδρομικής απόδειξης στα FAX: 210/9854804 ή 210/9891839 αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο τους, την κατηγορία και την Ένωση στην οποία ανήκουν.

 

  1. Τέλος η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πειραιά, ενόψει των Άγιων ημερών που διάγουμε, εύχεται σε όλους τους διαιτητές αξιολογημένους και μη, στα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και σε όλους τους αθλητικούς φορείς, ΕΠΣΠ-αθλητές Σωματεία, συνεργαζόμενους ΚΑΙ  μη, ολόψυχα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ- ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, με υγεία πρόοδο, ευλογία, ευημερία, και επίτευξη των στόχων, ενός εκάστου.