Connect with us

Γ Εθνική

Ανακοίνωση της Θύελλας Ραφήνας προς την ΕΠΣΑΝΑ

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η Θύελλα Ραφήνας απευθυνόμενη προς την ΕΠΣΑΝΑ…

Αναμέναμε εδώ και ημέρες να αναλάβει νέος υπεύθυνος για τις υποδομές και να συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, ενώ είμασταν σίγουροι ότι θα διορθωθεί μία τεράστια αδικία που έχει δημιουργηθεί για ακόμη μια χρονιά με τις προκηρύξεις στα πρωταθλήματα υποδομών. Αφού σας θυμίσουμε εν τάχει ότι πέρσι αντί οι ομάδες μετά τον πρώτο γύρο να αναμετρηθούν χιαστί μεταξύ τους, όπως ανέφερε η προκήρυξη, έγινε κλήρωση και πήγε στα σκουπίδια… η προσπάθεια των παιδιών να πάρουν μια καλύτερη θέση, αγωνιζόμενοι στο πρωτάθλημα.

 

Φέτος, ενώ η προκήρυξη ανέφερε σωστά ότι οι αγώνες νοκ άουτ θα γίνουν χιαστί, έγινε η παγκόσμια πρωτοτυπία η μια τετράδα να παίζει το Νο1 με το Νο4 και ο Νο2 με το Νο3 και η άλλη τετράδα το Νο1 με το Νο3 και το Νο2 με το Νο4. Είμασταν σίγουροι ότι αυτό ήταν καθαρά τυπογραφικό λάθος, καθώς είναι κοινή πρακτική όλα αυτά τα χρόνια τα χιαστί να είναι 1-4 και 2-3.

 

Τελικά, πληροφορηθήκαμε σήμερα Τρίτη του Πάσχα (18/4) ότι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, γιατί είναι ενάντια στην προκήρυξη και κινδυνεύει να πέσει μέχρι και η διοίκηση της Ένωσης αν αλλαχθεί. Επειδή το δούλεμα πάει σύννεφο και το κουτόχορτο δυστυχώς τελείωσε πριν το Πάσχα, σας ρωτάμε ευθέως, πέρσι που καταπατήθηκε η προκήρυξη δεν υπήρχε πρόβλημα; Φέτος ξαφνικά υπάρχει;

 

Κύριοι δυστυχώς η ανικανότητά σας και ο ωχαδερφισμός σας έχει πιάσει ταβάνι… Επειδή εμείς θέλουμε να σεβόμαστε τους γονείς που πληρώνουν για τα παιδιά τους στην Ακαδημία μας, τον κόπο των παιδιών μας και επειδή όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να στελεχώσουμε την ανδρική ομάδα με παιδιά από τις Ακαδημίες μας, σας λεμέ ότι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ‘ρθείτε και να ζητήσετε συγγνώμη στα ίδια τα παιδιά.

 

Όλα αυτά δυστυχώς δείχνουν προχειρότητες, γελοιότητες και καλό θα ήταν να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ και να βάλετε τις υπόλοιπες ασχολίες σας σε δεύτερη μοίρα.

 

Για να μην ψάχνετε και ποιον θα φωνάξετε για να τιμωρήσετε, την επιστολή την υπογράφω εγώ ο ίδιος, ο πρόεδρος της Θύελλας, Σπύρος Λουκάτος.

 

Με μηδενική εκτίμηση για το έργο σας στις υποδομές σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλές εκλογές (πολιτικές), που μάλλον κατά την παρούσα φάση σας απασχολούν περισσότερο.