Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωση του Άγιαξ Ταύρου για την διαιτησία

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Άγιαξ Ταύρου, σχετικά με την διαιτησία του αγώνα με την Αγία Παρασκευή…

Αξιότιμοι κύριοι της ΕΠΣΑ και υπεύθυνοι διαιτησίας,

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Άγιαξ Ταύρου με την παρούσα επιστολή θα ήθελε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στα πλαίσια της αγωνιστικής απέναντι στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του αγώνα στην έδρα της Αγίας Παρασκευής, ο διαιτητής κος Δημητρακόπουλος με τις διαιτητικές του αποφάσεις θεωρούμαε κατ’ αντικειμενική κρίση συνέβαλε καθοριστικά στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Αναμφισβήτητη απόδειξη αποτελεί το πέναλτι το οποίο δόθηκε υπέρ της αντίπαλης ομάδος στο 82° λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 0-0.

Δόθηκαν 15 κάρτες εκ των οποίων οι δύο ήταν κόκκινες, η πρώτη κόκκινη για διαμαρτυρία του αρχηγού της ομάδος Ηρακλή Ανδρέα, η δεύτερη κόκκινη στον ποδοσφαιριστή Στρέφη Κλεάνθη για αντιαθλητική συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Οι παραπάνω κάρτες δεν ήταν εξαρχής κόκκινες, ακολούθησαν δύο κίτρινες και μετά κόκκινες.

Λυπούμαστε δε πολύ για το γεγονός ότι ο ίδιος διαιτητής έχει επιδείξει και στο παρελθόν τέτοια πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων του πάλι εις βάρος της ομάδας μας.

Ο Άγιαξ Ταύρου σέβεται πάντοτε τους κανονισμούς, το άθλημα του ποδοσφαίρου, την ΕΠΣΑ και τους αρμόδιους, οι οποίοι ορίζουν και εμπιστεύονται τους Έλληνες διαιτητές.

Τελειώνοντας, επειδή δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να αδικεί την ομάδα μας, την 50 τη ιστορία της, ούτε να κλέβει τον ιδρώτα των παικτών, έστω και εάν αυτό δεν γίνεται σκοπίμως, αποφασίσαμε σήμερα 29/11/21 με την παρούσα επιστολή προς την διοίκηση της ΕΠΣΑ ώστε ο διαιτητής κος Δημητρακόπουλος να εξαιρεθεί εφεξής από τους εντός και εκτός έδρας αγώνες τουλάχιστον της ομάδας μας.

Παρακαλούμε δε όπως έχετε λάβει σοβαρά υπόψη σας το παρών αίτημα μας, εξετάζοντας μάλιστα και το βίντεο της αναμέτρησης.

Σας ευχαριστούμε, είμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε περαιτέρω.