Connect with us

stoplekto

Ανακοίνωση του Γ.Σ. Καισαριανής

Published

on

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην Καισαριανή, στις 22/7/2015 και ώρα 17:00 στα γραφεία του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε έκτακτο γενικό συμβούλιο, παρουσία όλων των μελών, προκειμένου να συζητηθούν διάφορα θέματα.
Μεταξύ των προτάσεων που έπεσαν στο τραπέζι ήταν και του γενικού μας αρχηγού Βαγγέλη Ζαγοράκη και αφορούσε την κατάληψη μιας θέσης συμβούλου στο ΔΣ του μόνιμου κάτοικου Βουκουρεστίου Ρουμανίας και συνεργάτη της «Ρόλεξ» κύριου Ευστάθιου Σμυρή, και κάτοχος επίσημου εξουσιοδοτημένου γραφείου γενικών διαμεσολαβήσεων ποδοσφαίρου.
Πρόταση η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή.
Παράλληλα ο κύριος Ευστάθιος Σμυρής αναλαμβάνει για την περίοδο 2015-2016 την θέση του υπεύθυνου διεθνών σχέσεων και σκάουτινγκ στην ομάδα μας.
Ο Σύλλογος μας επίσης ανακοινώνει και την έναρξη της συνεργασίας με τον κύριο Ανδρέα Σάννη, από την θέση του Τεχνικού διευθυντή της αντρικής ομάδας με διευρυμένο ρόλο και στα τμήματα της Ακαδημίας μας και τον κύριο Γρηγόρη Βαραδίνη από την θέση του γυμναστή.
Και στους δυο τελευταίους ο πρόεδρος του συλλόγου Διονύσιος Κοτίνης και όλα τα μέλη του ΔΣ τους εύχονται καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο τους.