Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ανακοίνωση των διαγραμμένων της ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:


Μετά την πρώτη συγκέντρωση με πρωτοβουλία Δημάρχου Μοσχατου σχετικά με την δήλωση σημμετοχης και κάλυψη χρεών προς Ε Π Ο, ΕΠΣΠ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΡΦΕΝΕΣ! Έχουμε να δηλώσουμε τα εξής :
Η πρώτη προσπάθεια για να μην πέσει και άλλη κατηγορία η Ομάδα μας έγινε με επιτυχία και με την μεγάλη συμμετοχή από άγχους φιλάθλους του Μοσχάτου όπως και από τον ίδιο τον δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους.
Όμως όπως γράφει η Ανακοίνωση (κάλεσμα) πρέπει να ολοκληρωθεί και η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Ξεκινώντας προετοιμασία με πρόσληψη προπονητή, κάλεσμα παικτών κλπ γιατί έχουμε ήδη αργηση και το σωματείο ένα Στην ουσία ακεφαλο!
Υπάρχει στα χέρια του δημάρχου παραίτηση του Δ Σ προ μηνός χωρίς παράδοση σφραγίδας, βιβλίων, κλειδιά γραφείου, έγινε ανάκληση δύο μέρες πριν την συγκέντρωση του προέδρου και μόνο! Η πρώτη παραίτηση για λόγος υγείας και ανάκληση μόλις δρομολογηθηκαν τα παραπάνω Χρέη! Ακούγετε ότι παραχωρουνται κάποιοι από τους 6 εναπομηναντες ποδοσφαιριατες, υποψιάζομαστε ότι με την έναρξη των Ακαδημιών 4/9 θα εισπραχθουν συνδρομές! Αλλά από ποιους και γιατί!
Για τους παραπάνω λόγους προτείνουμε τα έχεις
Α) την σύσταση επιτροπής Σωτηρίας (Άτυπη) με πρωτοβουλία Δημάρχου αφού εκεί παρέδωσαν πλήρη Παραίτηση μέχρι την απόφαση του πρωτοδικειου (αναμένετε σύντομα) για να ξεκινήσει. Ομάδα και να μην χαθεί χρόνος σε αντίθετη περίπτωση υποψιάζομαστε επανεκκίνηση της ομάδας από τα ίδιο Δ Σ. Κάτι που είναι αντίθετο με κλίμα που επικρατεί στον κόσμο του Μοσχάτου γιατί όλοι πιστεύουν ότι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα!
Διατηρούμε σαν φίλαθλοι εμείς και πολλοί άλλοι το δικαίωμα άμεσης προσφυγής και γρήγορης απόφασης από το πρωτοδικειο για ορισμό επιτροπής σωτηρίας.
Β) Να ενημερωθούν οι γονείς των Ακαδημιών την εγγραφή να κάνουν τώρα αλλά την συνδρομή να την καταβάλουν στο τέλος του μήνα αφού δρομολογηθουν τα πράγματα!
Ξέρουμε ότι όποιος και να αναλάβει έχει πολύ δύσκολο δρόμο να ακολουθήσει ο πρώτος στόχος είναι να ξαναγίνει το το Μοσχάτο Σωματείο με αξιοπιστία όπως ήταν πριν λίγα χρόνια και υπόδειγμα στον Πειραιά.
Οι παρανόμως. Διεγραμενοι: Ζ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, Χ ΘΑΝΟΣ, Γ ΚΥΡΛΗΣ, Γ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ.