Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ανακοίνωση των σωματείων για το γήπεδο του Σ.Ε.Φ.

Published

on

Από τα ποδοσφαιρικά σωματεία που χρησιμοποιούν το γήπεδο του Σ.Ε.Φ. εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Τα σωματεία του Δήμου Πειραιά που χρησιμοποιούν σαν έδρα το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου της πόλης μας κ. Γιάννη Μώραλη και παραβρέθηκαν με τους εκπροσώπους τους, στην συνάντηση στο Δημαρχείο Πειραιά στις 2 Ιουλίου 2020, με θέμα την επικείμενη ανάληψη της διαχείρισης του γηπέδου από τον Δήμο Πειραιά.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ηλίας Σαλπέας και Γιώργος Βίτσας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΠειραιά κ. Γιώργος Ανατολάκης και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ κ.Γιάννης Σπάθας

Οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέφρασαν την ομόφωνη επιθυμία τους για την ανάληψη της διαχείρισης του γηπέδου ποδοσφαίρου του ΣΕΦ από τον Δήμο Πειραιά, ζήτησαν την βοήθεια της δημοτικής Αρχής στην επίλυση, στο μέτρο του δυνατού, των χρόνιων λειτουργικών προβλημάτων του γηπέδου, δεσμεύτηκαν ότι μέσω της επιτροπής τους θα φροντίσουν για την κατάρτιση του προγράμματος προπονήσεων των ομάδων τους που μέσω της ΕΠΣ Πειραιά θα αποστείλουν στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου και δήλωσαν πρόθυμοι να συμβάλλουν σε συνεργασία με την δημοτική Αρχή της πόλης, στην δημιουργία καλύτερων συνθηκών χρήσης του γηπέδου από τις ομάδες.

Στα πλαίσια αυτά αποφασίστηκε η επιθεώρηση στους χώρους του γηπέδου του ΣΕΦ η οποία και πραγματοποιήθηκε σήμερα 3/7/2020, παρουσία του ιδίου του Δημάρχου Πειραιά, του Προέδρου του Ο.Π.Α.Ν, της Προέδρου του ΣΕΦ κ. Χριστίνας Τσιλιγκίρη, του Γεν. Διευθυντή του ΣΕΦ κ.Παναγιώτη Κουτσογιάννη, του Προέδρου της ΕΠΣΠ και των εκπροσώπων των σωματείων, προκειμένου να διαπιστωθούν και από κοντά τα υπάρχοντα προβλήματα.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων υπέδειξαν όλα τα υπάρχοντα λειτουργικά προβλήματα του γηπέδου και πρότειναν λύσεις χαμηλού κόστους και άμεσης εκτέλεσης σε μερικά από αυτά. Εκτιμούμαι σαν πολύ θετική την πρωτοβουλία του Δήμου να αναλάβει την διαχείριση του γηπέδου, θεωρούμε ότι εφόσον μελλοντικά ο εν γένει χώρος του γηπέδου περιέλθει στην κυριότητα του Δήμου μπορεί να γίνει ένα πραγματικό στολίδι για τον Πειραιά και θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στον Δήμαρχο Πειραιά για το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το θέμα.

Ευελπιστούμε στην μεταξύ μας αγαστή συνεργασία που είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του γηπέδου. Από την Επιτροπή των σωματείων»