Connect with us

stoplekto

Ανακοίνωση “φωτιά” με πολλούς αποδέκτες από Καραβά…

Εμείς στην Κοκκινιά τους προδότες δεν τους αναγνωρίσαμε ποτέ και δεν τους σεβαστήκαμε.

Published

on

Σκληρή ανακοίνωση – καταγγελία από τον ΑΟ Καραβά είδε πριν από λίγο το φως της δημοσιότητας στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου και αναφέρει τα παρακάτω:

Είναι η πρώτη φορά που ο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ αναγκάζεται να προβεί σε μια τέτοια κίνηση μέσω της επίσημης σελίδας του.
Όσο και να ψάξει κάποιος σε όλα αυτά τα χρόνια δεν θα βρει κάποια ανακοίνωση η κάποια καταγγελία εναντίον άλλου σωματείου ,διαιτητή ,θεσμικού προσώπου ή της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά.
Επειδή όμως η καλή θέληση αντιμετωπίζεται πλέον ως αδυναμία ήρθε η ώρα να τοποθετηθούμε δημόσια για όλα όσα συμβαίνουν και ακούγονται.
Πλέον το σωματείο τυγχάνει διαφορετικής αντιμετώπισης από τα πειθαρχικά και θεσμικά όργανα της Ένωσης και είναι ηλίου φαεινότερον.
Η σημερινή τιμωρία των παικτών μας ξεπερνά κάθε προηγούμενο όχι γιατί τιμωρήθηκαν όπως θα έπρεπε αλλά για ότι για πρώτη φορά στα χρονικά ο φονιάς τιμωρείται με την ίδια ποινή με το θύμα.
Ας σκεφτεί κανείς και ας αναλογιστεί, υπάρχει περίπτωση ποδοσφαιρική ομάδα στον πλανήτη που σκοράρει στο 92’ παίρνοντας μια πολύτιμη νίκη να δημιουργεί επεισόδια εις βάρος της;;;;
Προς θεού δεν ζητήσαμε αθώωση όμως δεν μπορούμε να τιμωρούμαστε με την ίδια ποινή και το ίδιο σκεπτικό που τιμωρείται αυτός που ξεκινάει τα επεισόδια.
Δεν γίνεται όποτε βολεύει την πειθαρχική επιτροπή να δικάζει με το γράμμα και όποτε όχι με την ουσία του νόμου πόσο μάλλον στην πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος.
Και όλα αυτά δεν μπορούν να θεωρηθούν από την πλευρά μας αθώα και τυχαία.
Καλώς η κακώς όλοι ξέρουν την αλήθεια απλά κανείς δεν ασχολείται με αυτήν.
Το φύλλο αγώνος είναι το Ευαγγέλιο αλλά γράφεται με κλειστές πόρτες και κατόπιν υποδείξεων και ο νοών νοείτο.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που προκληθήκαμε και είμαστε βέβαιοι ούτε και η τελευταία. Αυτό συμβαίνει καιρό τώρα και το ξέρει όλος ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς.
Ο κύριος ανταγωνιστής μας η ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ μιλάει δημόσια για διαφάνεια και ήθος. Όλοι όμως ξέρουν ότι βρίσκεται πίσω από όλα αυτά, όχι μόνο φέτος αλλά και από πέρσι όταν διέσυρε και ξεφτίλιζε στο διαδίκτυο δημόσια, σωματεία με ιστορία που είναι παραδείγματα για όλους εμάς εδώ στον Πειραιά.
Μιλούν λοιπόν για ηθικοί ποιοι; Αυτοί που ξυλοκόπησαν παράγοντα στο γήπεδο τους;;αυτοί που διέλυσαν μέχρι τώρα δυο ομάδες του ομίλου; αυτοί που προσπάθησαν και επηρέασαν παίκτες αντιπάλου;που κατ’ εξακολούθηση εκβιάζουν, εξαιρούν διαιτητές βρίσκουν επόπτες με καριοφίλια και που πριν δυο χρόνια παρακαλούσαν για να χάνει η μεγάλη τους αγάπη η ΑΕΜ;;;;;
Το Μοσχάτο είναι μια ολόκληρη πολιτεία με κόσμο εξαιρετικού επιπέδου και πολλά πράγματα για μας μόνο όνειρο μπορεί να φαίνονται. Αποτέλεσαν για μας αθλητικό παράδειγμα για χρόνια, τι να πεί κανείς για τα γήπεδα, τον κόσμο τους, τις εγκαταστάσεις τους, τις χορηγίες τους και για την δημοτική αρχή που είναι κοντά τους.
Εξαιρετικό επίπεδο όλοι, μόνο ο συναγωνισμός για μας που προερχόμαστε ίσως από την πιο φτωχή συνοικία του Πειραιά και να προπονούμαστε σε μισό γήπεδο 10 το βράδυ αντιμετωπίζοντας χιλιάδες λειτουργικά προβλήματα είναι…ΝΙΚΗ.
Για εμάς ο λαός του ΜΟΣΧΑΤΟΥ θα είναι πάντα φίλος και παράδειγμα ,οι συμπεριφορές και η τακτική όμως κάποιων εκ των παραγόντων του είναι ΝΤΡΟΠΗ για το σωματείο και τον αθλητισμό γενικότερα. Μάλιστα καταφέρνουν με κινήσεις που κάνουν να γυρνάνε το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω σε μια άσχημη εποχή να εκθέτουν μάλιστα με τις τακτικές τους επιχειρηματίες και δυστυχώς την δημοτική αρχή που τους στηρίζει σε μία ευαίσθητη περίοδο.
Ίσως ο φόβος τους να είναι κακός σύμβουλος στις αποφάσεις και τις τακτικές τους.
Προκαλέστε μας λοιπόν και άλλο, τιμωρήστε κι άλλους ποδοσφαιριστές κάντε και άλλες προβοκάτσιες, τρέξτε να καταδώσετε ότι έχετε και ότι μπορείτε να σκεφτείτε.
Εμείς στην Κοκκινιά τους προδότες δεν τους αναγνωρίσαμε ποτέ και δεν τους σεβαστήκαμε. Όλος ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς πλέον ξέρει την αλήθεια.
Συγχαρητήρια κύριοι συνεχίστε έτσι ,έχετε στο νου σας ότι εσείς μιλάτε για ένα πρωτάθλημα ενώ εμείς για μια ολόκληρη ζωή.
Αυτοί οι λίγοι που προάγεται το ‘φίλαθλο πνεύμα ‘θα μας βρίσκετε μπροστά σας μια ζωή…