Connect with us

4ος Όμιλος

Ανακοινώθηκε η νέα διοικούσα Επιτροπή στον Ιωνικό-Μ. Αποστόλου ο νέος πρόεδρος

Published

on

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης πηγάζει από το στρατόπεδο του Ιωνικού καθώς συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοικούσα Επιτροπή η οποία θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανίσχυρη και όπως αρμόζει στην τεράστια ιστορία που κουβαλάει. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα Επιτροπή κάνει γνωστά τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο νέο Δ.Σ. τα οποία έχουν ως εξής: Στον προεδρικό θώκο θα βρίσκεται ο γνωστός επιχειρηματίας, Μάκης Αποστόλου, τον οποίο θα πλαισιώσουν, ο Παναγιώτης Κουγιτέας (νομικός και θα κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου) , ο γνωστός για το Ιωνικά του αισθήματα, Φώτης Σιακάρας (γενικός αρχηγός-έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος) και  Γενικός Γραμματέας: Κώστας Τσεφαλάς. Μέλη θα είναι οι Αναστάσιος Αριστειδόπουλος και Παύλος Καλαϊτζίδης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η μεταβατική διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΟ Ιωνικού η οποία συγκροτήθηκε με πρόεδρο του Ερασιτεχνη της ομάδας, Αναστάσιο Αριστειδόπουλο και τους κυρίους Κώστα Τσεφαλά και Παναγιώτη Κουγιτέα αμέσως μετά τη λήξη των υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας και μέσα στο ορισθέν χρονικό πλαίσιο είναι στην ευχάριστη θέση να προβεί στις κάτωθι ενέργειες:

Ευχαριστεί την προηγούμενη διοικούσα επιτροπή, ευχαριστεί όλους τους κυρίους οι οποίοι συμμετείχαν στις συζητήσεις για να συγκροτηθεί το νέο σχήμα της διοικούσας επιτροπής, ευχαριστεί τους προπονητές και αθλητές αλλά και όσους συμμετείχαν στο τμήμα της χρονιάς που πέρασε, αναγνωρίζοντας ότι έκαναν υπεράνθρωπη προσπάθεια, να διατηρήσουν την ομάδα μας σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο της Γ’ Εθνικής.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους φιλάθλους για τη συνδρομή τους και την άψογη συμπεριφορά της. Κατόπιν αυτών ανακοινώνει τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων που έγιναν και είναι στην ευχάριστη θέση να κοινοποιήσει τη σύνθεση της νέας διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Ιωνικός η οποία θα διαχειριστεί τη φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής:

Η δομή της νέας διοικούσας επιτροπής  αποτελείται από τον πρόεδρο, Μάκη Αποστόλου (επιχειρηματίας), αντιπρόεδρο, Παναγιώτης Κουγιτέας (δικηγόρος), εφορος τμήματος και γενικός αρχηγός της ομάδας, Φώτης Σιακάρας, Γενικός Γραμματέας: Κώστας Τσεφαλάς, μέλη: Αναστάσιος Αριστειδόπουλος, Παύλος Καλαϊτζίδης.

Η ανώτερα διοικούσα επιτροπή θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την πρόσληψη του προπονητή και τη στελέχωση της ομάδας από ποδοσφαιριστές και τη διαχείριση της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.