Connect with us

stoplekto

Αναλαμβάνει πόστο στον ΑΣ Ποντίων ο Π. Κουρτίδης που εγκατέλειψε την ενεργό δράση

Published

on

Εγκατέλειψε την ενεργό δράση ο αρχηγός του ΑΣ Ποντίων Πέτρος Κουρτίδης που αναλαμβάνει διοικητικό πόστο. Από την διοίκηση του συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :
«ΠΕΤΑ ΨΗΛΑ ΑΕΤΕ! Το σύνθημα στα χείλη των απανταχου φίλων της ΠΟΝΤΙΩΝ για τα παιδιά που τον φορούν στο στήθος. Ενός αετού που αν έπαιρνε ανθρώπινη μορφή θα είχε ονοματεπώνυμο : ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ! Ένας γνήσιος , ανιδιοτελής, υπερήφανος Πόντιος που κόσμησε τους αγωνιστικούς χώρους όπου και αν αγωνίστηκε. Δεν είχε την κατάλληλη διαφήμιση για δυο λόγους: απεχθάνεται την δημοσιότητα και δουλεύει ταπεινά και αθόρυβα. Φόρτωσε τα αντίπαλα δίχτυα για δεκαετίες και δεν απασχόλησε αρνητικά , Ποτε και για κανένα λόγο. Ήθος και αγωνιστική αξία τα δυο του βασικά συστατικά στην πορεία που διένυσε .
   Με απόφαση του ΔΣ του συλλόγου μας , ο Πετρος μας, στο αντίο το αγωνιστικό έρχεται να μας πει καλημέρα στα νέα του καθήκοντα ως διοικητικό-τεχνικό στέλεχος του συλλόγου μας. Στην ίδια απόφαση περιλαμβάνεται όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες , ένας αγώνας τιμή προς τον Πέτρο για τα όσα με ψυχή έδωσε στην ΠΟΝΤΙΩΝ. Αρχηγέ σε ευγνωμονουμε γι αυτά που έδωσες και έχεις να δώσεις από άλλο πόστο!