Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Αναλυτικά οι αγώνες του κυπέλλου ΕΠΣΑ

Το έγινε στα παιχνίδια του Σαββάτου

Published

on

Δείτε αναλυτικά τα παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σάββατο για το Κύπελλο ΕΠΣΑ.

 

                                                  ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ. 0-4

Συντριπτικός ήταν ο Ήφαιστος Περιστερίου στο ματς με τον Διαγόρα και πήρε την εύκολη πρόκριση. Στο 20′ ο Βήχας άνοιξε το σκορ, με τον Παπαχρήστου να κάνει το 2-0 στο 36′. Στο 58′ και στο 66′ οι Κρεμμύδας και Γόντικας, αντίστοιχα, σκόραραν για το 4-0. Αξίζει να προστεθεί πως στο α’ ημίχρονο οι νικητές είχαν και τέσσερα δοκάρια!

Διαιτητές ήταν οι Ευθυμίου, Τζελέπης και Καραγιαννίδης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπαλιλάι, Γεωργούλης, Μαρτίνος, Λεβεντόπουλος, Ταιρδήμος, Παπαευσταθίου (46′ Τσολάκογλου), Κασάπη, Λιάγκας, Καλίλας (68′ Αρβανιτάκης), Μούτσα, Τάσης (58′ Πολίτης)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Αλεξόπουλος, Γόντικας, Λεβέντης, Ντουλές, Γιαννακόπουλος, Παπαχρήστου (70′ λ. τρ. Βόγλης), Βήχας, Τζαβάρας Υ., Κρεμμύδας (59′ Μικελόπουλος), Κουτσοκώστας, Χίος (75′ Καλαϊτζής).

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. 1-0

Ένα… αυτογκόλ του Καζάκου από το 6′ αποδείχθηκε αρκετό για να φέρει την πρόκριση στον Θρίαμβο Δάφνης Αθηνών, κόντρα στον Κένταυρο Βριλησσίων. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι απλώς κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και πέρασαν στη γ’ φάση του θεσμού.

Διαιτητής ήταν ο Γεωργής, με βοηθούς τους Νικολαδό και Σαράκη.

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Γεωργούλας, Δριμούσης, Αντωνόπουλος Θ., Αντωνόπουλος Ε., Καλλιγάς, Ζησόπουλος, Σερπετζόγλου (80′ Μαλτέζος), Τοροσιάδης, Καστρίτης, Ρισβάς (55′ λ. τρ. Πολίτης), Καστρίδας (61′ Μαστρογιάννης)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Θεοδωρίδης Θ., Θεοδωρίδης Γ., Νικολάτζε, Κιούσης (49′ Μένδος), Μούζος, Καζάκος Α., Ντούρας (78′ Μιχαλόπουλος), Μπότση, Καζάκος Π., Κουτσουβέλης, Κοντρέρας (68′ Γκικόπουλος)

 

ΝΕΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. 0-5

Ούτε περιθώριο αμφισβήτησης δεν άφησε ο Κεραυνός Πετρούπολης στην ομάδα Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, επικρατώντας με το ευρύ 5-0! Στο 41′ ο Διαμάντης και στο 45′ ο Μαντζουράκης σκόραραν και έθεσαν τις βάσεις της επικράτησης, που εδραιώθηκε στην επανάληψη. Στο 48′ ο Κοτσαμπάς έκανε το 3-0, στο 84′ ο Νάστος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 87′ ο Ξενάκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Κοκαρίδας, με βοηθούς τους Μαχαίρα και Καραγιάννη.

ΝΕΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: Μπόνης, Παναγιώτης, Ντούρα, Ζούμπος, Μαυροπάνος, Γιακουμής (70′ Ελευθεριάδης), Μπιτούνης (54′ Λυμπερόπουλος), Καταπέδης, Βλαχαδάς, Βλάχος, Δούκας (46′ Καμαρινόπουλος)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παπαβασιλείου (80′ Βεργέτης), Διαμαντής, Γκανέτσος, Γερολυμάτος, Μεϊντί, Νάστος, Αμαρίλντο, Ξενάκης, Χρας, Μαντζουράνης (70′ Τριάντης), Αρβανιτάκης (46′ Κοτσαμπάς)

 

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ – ΥΜΗΤΤΟΣ 4-1

Το ‘2 στα 2’ έκανε ο Νεοπεντελικός στο πλαίσιο του κυπέλλου ΕΠΣΑ, καθώς νίκησε με 4-1 και απέκλεισε τον Υμηττό. Τα τέρματα της ομάδας των βορείων προαστίων σημείωσαν οι Μαρουλίδης, Κιλιμτζίδης (2) και Παπανδρέου. Διαιτητές ήταν οι Λιαμπότης, Δέτση και Τσαλίκης.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Μπάτσας, Μπαλιάλιος, Μπουλούκος, Παπανδρέου, Βγιέστα, Κιλιμτζίδης Μ., Κιλιμτζίδης Τ., Πολυγένης, Τσάκαλος (70′ Λογγίτσης), Μαραβελάκης (46′ Κραμποκούκης), Μαρουλίδης (66′ Δάγκας)

 

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΗΓΑΣΟΣ 4-5 πεν. (0-0)

Στη διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε η αναμέτρηση του γηπέδου Λυκόβρυσης, με τον Πήγασο Πατησίων να παίρνει τεράστια πρόκριση με συνολικό σκορ 5-4 απέναντι στην τοπική ομάδα! Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα σε κανονική διάρκεια και παράταση, όμως στη ‘ρώσικη ρουλέτα’ αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Μάνθος,Αποστολόπουλος, Χάρμπαλης, Μητρόπουλος, Μινάσιαν, Γκίονης, Ραυτόπουλος, Κλείδας Φ. (79′ Παπαθανάσης), Μαντάτζης (46′ Κλείδας Κ.), Τσικρετέας, Κορδολαίμης (61′ Λιάτης)

ΠΗΓΑΣΟΣ: Κασαράς (106′ Στραβοκέφαλος), Γεωργίου (42′ Κονταρέλη), Τζέκας, Μπαμπάνης, Ζησόπουλος, Μπόγια, Μερσίνης, Ρουμελιώτης, Μαρτέκας, Σταματέλος Χ. Λολότσι (83′ Σκλαβούνος).

ΑΓΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

 

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. – ΓΑΛΑΞΙΑΣ 5-0

Καταιγιστική η Άμιλλα Περιστερίου η οποία επικράτησε με 5-0 του Γαλαξία Περιστερίου για τη β’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Το σκορ άνοιξε στο 19′ ο Γκέρτσος με απευθείας εκτέλεση και ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ο Γεωργόπουλος στο 66′ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων μετά από όμορφη ατομική ενέργεια. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν στο 81′ ο Αξαρλής, στο 88′ ο Δέγλερης και στο 90′ ο Ντάνας. Στο 63′ λεπτό του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας του Γαλαξία Παντελής για εξύβριση στο διαιτητή Από το 68′ κάτω από τα δοκάρια του Γαλαξία έκατσε ο Περουκανέας.

ΑΜΙΛΛΑ: Αργυρόπουλος, Μπίτσης, Γκέρτσος, Ξούρας, Καραγιάννης, Ζαφείρης, Ψωμοζήτης, Καραμπέτσης (75′ Αθανασίου), Δέγλερης, Μποζατζίδης (55′ Ντάνας), Γεωργόπουλος (68′ Αξαρλής)

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Παντελής, Πούτζας (46′ Λαμπρινίδης), Μασούρης (46′ Ρομπαλος), Περουκανέας, Καλαβρέζος, Κουτσονικόλης (60′ Σκατζής), Σκαλτσας, Ζώρζος, Καραμάνης, Μήτσης,

 

ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ 1-0

Ενα τέρμα του Μαρινάκη στο 76′ ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση του Δάσους Χαϊδαρίου με την Κοψαχείλα υπέρ των γηπεδούχων. Διαιτητές ήταν οι Καραμπέκιος, Περτέσης και Γουσέτης.

ΔΑΣΟΣ: Σαμπάνης Γ., Πετράς, Στάθης, Σαμπάνης Σ., Τζαμαλής, Παπαγιαννόπουλος (46′ λ. τρ. Μίνο), Τσιούλος, Παπαθανασάκης, Σαμπάνης Δ. (46′ λ. τρ. Μαρινάκης), Χαλιλάι (80′ Χρυσικόπουλος), Μουστρούφας

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply