Connect with us

stoplekto

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τους αγώνες της Γ’ Κατηγορίας στην ΕΠΣΑΝΑ..

Τι έγινε στην Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ

Published

on

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τους αγώνες στην Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ την Κυριακή 26/2

ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ-ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 0-0

 

Όλα μηδέν στην Ανθούσα

 

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση η Άμυνα Ανθούσας και ο ΑΟ Βουλιαγμένης. Οι φιλοξενούμενοι πάντως, είχαν την καλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 88′, όπου η κεφαλιά του Ρακιπάι σταμάτησε στο δοκάρι. Διαιτητής ήταν ο Μανιώτης και βοηθοί οι Διαμάντι και Μισρής.

 

ΑΜΥΝΑ: Παρλακίδης, Ξέσα, Πολιτόπουλος, Παππάς, Κόσκολος, Κωστόπουλος, Καραβατάκης(72′ Πρασσάς), Κατσίκης, Καρυστινός, Λεμονής, Χερμάνι(81′ Καραμάνος)

 

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Καραμέτος(85′ Συννεφιάς), Πάππα, Ρακιπάι, Τσιρλής, Κυριαζόπουλος, Σεφέρης, Μπάμπα, Μπαλής, Κόρδας, Πουράνης(68′ Τσάλε)

 

ΑΓΣΑ Θ.Ε.Ν. ΜΑΚΡΗΣ-ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 0-2

 

Ξεφεύγει από τώρα η Δόξα

 

Μεγάλη νίκη με 2-0 πέτυχε η Δόξα Αγίας Άννας κόντρα στον Θησέα Ν. Μάκρης και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, βλέπει από την πρώτη αγωνιστική να αποκτάει προβάδισμα για την άνοδο. Αν και το παιχνίδι έδειχνε να οδεύει προς την ισοπαλία, η αποβολή του Φέκου στο 68′ άλλαξε τις ισορροπίες. Οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να εκμεταλλευθούν την αριθμητική τους υπεροχή και άνοιξαν το σκορ στο 72′, με το πέναλτι του Παπαδόπουλου, ενώ ο Γκινί στο 77′ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη. Διαιτητής ήταν ο Μαργαρίτης και βοηθοί του οι Σπίθας και Λάμπρος.

 

ΘΗΣΕΑΣ: Κατσούλας, Μάρκου, Τιμοθεάτος, Ευαγγελίου, Μίχας, Χατζόπουλος, Σωτηριάδης(50′ Χρυσίνας), Γεωργάρας, Ρουγγέρης, Κούγκαρης, Μπούκουρι(75′ Αραπικλής)

 

ΔΟΞΑ: Σκέντι, Μαργούτας, Τσελερίδης, Φέκος, Δαμιανίδης, Κωστίδης, Σονίδης, Παπαδόπουλος, Κιαχόπουλος, Μαραμαράς(62′ Μιχαηλίδης), Κυριακίδης(75′ Λυρατζής)

 

ΡΑΜΝΟΥΣ-ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1-1

 

Έσωσε την παρτίδα στο 93′ η Ραμνούς

 

Με το εκπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι του Κάκαρη στο 93′, η Ραμνούς απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Παλλαυρεωτικό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με το γκολ του Ηλία στο 50′, αλλά στάθηκαν άτυχοι, καθώς έχασαν το προβάδισμα στα τελευταία λεπτά. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν και νωρίτερα κάποιο τέρμα, με κορυφαία αυτή του Κάκαρη στο 80′, όπου η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Κορυφαίοι της αναμέτρησης, ήταν οι Χρυσίνας και Ηλίας. Διαιτητής ήταν ο Μινάι και βοηθοί οι Τσιρλής και Ντόστης.

 

ΡΑΜΝΟΥΣ: Κόλλιας, Χρυσίνας, Βλασσόπουλος(66′ Κωνσταντίνου), Στάσης, Μουρίκης(70′ Μάστορας), Μάντζης, Κάκαρης, Μερκούρης(55′ Εμπορέλι), Τζούτζι, Μπούρας, Τούντας

 

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Σπυρόπουλος, Νικολαϊδης(83′ Μυλωνάς), Πλατανησιώτης, Πιτσικάλης, Παγκοζίδης, Κούσουλας(74′ Γουρζιώτης), Φυσάρης, Κυριακίδης(90′ Κιόρκας), Θεοφανίδης, Ηλίας

 

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 0-1

 

Μεγάλη νίκη στο τέλος

 

Με το γκολ του Γεωργίου στο 85′, ο Προφήτης Ηλίας πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Αφιδναϊκό με 1-0. Διαιτητής ήταν ο Γαλάνης και βοηθοί του οι Μπέκας και Ιατρόπουλος

 

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Γαβαλάς, Κουτσούκος, Τσαρδιράτζε, Μακρογιάν(63′ Ντόστης), Τσιούμας, Πρόικα, Δέδες, Τάτσης(75′ Σφέτσας), Στάθης, Γουναρίδης

 

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Μηνάς, Γιαμάς, Λίγκος, Πετρογιώργος, Τούσα, Τοτσάλι, Χαρίσης, Ντούνης, Δεληγιάννης, Κουλουχέρης, Γεωργίου

 

ΣΥΚΑΜΙΝΟ-ΜΕΝΙΔΙ 1-0

Με το δεξί το Συκάμινο

 

Με σκόρερ τον Δημητριάδη στο 35′, το Συκάμινο πήρε σημαντική νίκη απέναντι στο Μενίδι με 1-0.Διαιτητής ήταν ο Βλάχος Α. και βοηθοί του οι Ντόστης Π. και Περδίκης.

 

ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γρηγοριάδης, Γκας, Μπάρος, Καραμιχάλης, Σουβατζής, Τούκας (70′ Τυροβόλης), Μπάνας, Τσαγκαράκης (80′ Φυλής), Παπαπάνου (75′ Παλαμίδας), Δημητριάδης

 

ΜΕΝΙΔΙ: Καλαμιώτης, Παπαγεωργίου, Τσιρικλός, Ζανέτος, Μαυρουδής, Βλαβιανός, Μαβίδης (85′ Παντελίδης, Ιορδανίδης, Μπάρλος, Ζαμπουνίδης (46΄Μιρισκλάβος), Σαβράμης (46′ Μπακαγιάννης)

Επιμέλεια Κωνσταντίνος Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply