Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανανέωσαν Γκόλιας-Αντωνιάδης στον Πανερυθραϊκό

Published

on

Κάτοικοι Νέας Ερυθραίας θα είναι και τη νέα σεζόν οι Λάμπρος Γκόλιας και Νίκος Αντωνιάδης καθώς αμφότεροι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Πανερυθραϊκό. Ο πρώτος αποτελεί τον αρχηγό της αθηναϊκής ομάδας αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και τα τελευταία χρόνια προσδίδει εμπειρία με την παρουσία του στο σωματείο. Όσον αφορά στον Αντωνιάδη, πρόκειται για επιθετικό ο οποίος αναμένεται ακόμη μια χρονιά να προσφέρει λύσεις στο συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη. Στο μεταξύ, ο σύλλογος των βορείων προαστίων βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα με δεδομένο ότι ο Μανώλης Μολφέσης στα μέσα της σεζόν θα κληθεί να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Παράλληλα, οι κόκκινοι βρίσκονται σε αναζήτηση μεσοεπιθετικού ο οποίος θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά μετά την αποχώρησε του Διονύση Λιοσάτου.

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο τις επόμενες ημέρες θα περάσουν από τα γραφεία του συλλόγου, οι Σουμελίδης Γεωργακόπουλος Γκριτζας και Γλυνός προκειμένου να βάλουν την υπογραφή τους στο νέο συμφωνητικό καθώς θα παραμείνει στο σωματείο.