Connect with us

3ος Όμιλος

Ανανέωσαν πέντε με το Ζευγολατιό

Published

on

Αφού η πρόσληψη προπονητή στον ΑΟ Ζευγολατιό ολοκληρώθηκε μετά τη συμφωνία με τον Μιχάλη Βλάχο, η διοίκηση Πισιμίση ήρθε σε συμφωνία με τους πρώτους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν από πέρυσι στην ομάδα. Συγκεκριμένα, στο νεοφώτιστο σύλλογο από το νομό Κορινθίας θα εξακολουθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ο βασικός κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Βελέντζας, ο μέσος Παναγιώτης Μαλαχάτης, ο επιθετικός, Μίμης Χρυσαφίδης που αποκτήθηκε από τον ΑΟ Λουτράκι, ο Αλέξης Παινέσης και ο Παύλος Χουσελάς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ξεκινάμε σήμερα τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών βάση του σχεδιασμού που έχει προτείνει ο προπονητής μας Μιχάλης Βλάχος. Πι συγκεκριμένα το Δ/Σ του Α.Ο.Ζευγολατιού ανανέωσε την συνεργασία με τους:

Δημήτρη Βελέντζα:

Ο Δημήτρης Βελέντζας ένα απο τα βασικά στόπερ της ομάδας μας τα 3 τελευταία χρόνια θα βρεθεί και φέτος στο ρόστερ του Α.Ο.Ζ. για να βοηθήσει την ομάδα του στην επίτευξη των στόχων της.

Παναγιώτης Μαλαχάτης:

 Μίμης Χρυσαφίδης:

Ο έμπειρος επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας στα μέσα της περασμένης σεζόν και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε βασικό μέλος της οικογένειας του Α.Ο.Ζ. μιας και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει και φέτος μιας και είναι ποδοσφαιριστής με εμπειρία στη Γ εθνική κατηγορία.

Αλέξης Παινέσης

Ο Αλέξης Παινέσης θα βρίσκεται για 3η χρονιά κοντά μας. Την περασμένη σεζόν συνεβαλέ και αυτός τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας και σίγουρα αποτελέι και αυτός προϋπόθεση για το ρόστερ του ΑΟΖ.

Παύλος Χουσελάς\Ο Παύλος Χουσελάς είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που ανακοινώνουμε σήμερα. Και αυτός υπήρξε εκ των βασικών ποδοσφαιριστών την περασμένη σεζόν και επίσης δεν θα μπορούσε να λείπει και αυτός απο το φετινό ρόστερ.

Ο σχεδιασμός για την ομάδα μας συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώνουμε τις ανανεώσεις καθώς και τις καινούριες μεταγραφές που είναι στα πλάνα του προπονητή μας. Ήδη οι επαφές με ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει και ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά.