Connect with us

4ος Όμιλος

Ανανέωσαν Σιμιτσής-Μάνης στον Ιωνικό

Published

on

Η πρώτη του σεζόν στον Ιωνικό ήταν αναγνωριστική επί θητείας Μάρκου Δήμου, ωστόσο, ήταν από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου που ξεχώρισαν φορώντας τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος. Ο Παναγιώτης Σιμιτσής από τα πρώτα του κιόλας παιχνίδια έδειξε την ποιότητα που διαθέτει σαν μονάδα τα δυο πρώτα χρόνια, ενώ προς τιμήν του δήλωσε παρών τη στιγμή που του ζητήθηκε να βοηθήσει τον Ιωνικό στην περσινή δύσκολη σεζόν, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από το Ηράκλειο.

Η παραμονή του στην ομάδα λίγο πολύ θεωρούνταν δεδομένο με τη σημερινή ανακοίνωση να επιβεβαιώνει την αμοιβαία εκτίμηση της διοίκησης και του ποδοσφαιριστή. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε διάστημα λίγων λεπτών, με τον ποδοσφαιριστή να υπόσχεται ότι θα δώσει το καλύτερο του εαυτό προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σιμιτσης έχει αγωνιστεί σαν δανεικός στο Μοσχάτο.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο νεαρός τερματοφύλακας Ζήκος Μάνης ο οποίος πέρυσι όσες φορές χρειάστηκε να αγωνιστεί τα πήγε περίφημα. Ο Μάνης μεταγράφηκε από την Τριγλία Ραφήνας ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά το παρελθόν στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και της Αναγέννησης Ιεράπετρας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Την φανέλα με το αστέρι θα φοράει για ακόμα ένα χρόνο ο Παναγιώτης Σιμιτσής. Ο ταλαντούχος μέσος είναι ένα “αθόρυβο εργαλείο” στο χώρο του κέντρου που σε κάθε αγώνα “καταπίνει” πολλά χιλιόμετρα και ξεχωρίζει για την ηρεμία στο παιχνίδι του αλλά και για την εξαιρετική ποδοσφαιρική του αντίληψη. Αυτή θα είναι η 4η χρονιά που θα αγωνιστεί στην Νίκαια με ένα διάλειμμα στο πρώτο εξάμηνο της περσινής σεζόν όπου βρέθηκε στο Ηράκλειο. O 22χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ατρόμητο Περιστερίου, από τις ακαδημίες του οποίου αναδείχθηκε, και αγωνίστηκε για ένα χρόνο δανεικός στο Μοσχάτο με τον Ιωνικό να είναι αποτελεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του την σεζόν 2013-14.

Ο Ζήκος Μάνης ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις την περσινή σεζόν με τον 19χρονο τερματοφύλακα όποτε χρειάστηκε να έχει σταθερές παρουσίες κάτω από τα γκολποστ. Βέβαια για όσους γνωρίζουν τον Μάνη μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσαν οι καλές εμφανίσεις του. Ο νεαρός πορτιέρο έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ από την οποία αργότερα δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Ιεράπετρας και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ-18. Στον Ιωνικό είχε αποκτηθεί από την Τριγλία Ραφήνας.