Connect with us

stoplekto

Ανανέωσαν Τζανιδάκης και Αγγέλου στον Ερμή Κορυδαλλού

Published

on

Θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον Ερμή Κορυδαλλού  δυο ακόμα ποδοσφαιριστές . Είναι ο 23χρονος επιθετικός  Αντώνης Τζανιδάκης και ο 25χρονος αμυντικός Γιάννης Αγγέλου . Οι δυο άσοι είχαν σημαντική προσφορά τα προηγούμενα χρόνια  γι’  αυτό και η διοίκηση έκανε αμέσως δεκτή την εισήγηση του προπονητή Βασίλη Σταύρου  ώστε να συνεχίσουν οι δυο παίκτες στην ομάδα και την νέα περίοδο .

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοίκησης  για τον Αντώνη Τζανιδάκη αναφέρει:

«Το Δ/Σ του ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον 23χρονο επιθετικό ΑΝΤΩΝΗ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ που προέρχεται από καταπληκτικές χρονιές και αποτελεί σημαντικό στέλεχος της οικογένειας του ΕΡΜΗ, αφού τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας σε 89 παιχνίδια, με 6.488 λεπτά συμμετοχής και με 19 γκόλ στο ενεργητικό του.

Ξέχωρα από την ποδοσφαιρική του αξία που είναι δεδομένη, το ήθος και ο χαρακτήρας του οδήγησαν την διοίκηση χωρίς δεύτερη σκέψη στην ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.»

*Η ανακοίνωση του Ερμή για τον Γιάννη Αγγέλου αναφέρει:

«Το Δ/Σ του ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον 25χρονο αμυντικό ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥ.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μια ομάδα να έχει στις τάξεις της αθλητές κόσμημα, που διακρίνονται πέρα από την ποδοσφαιρική αξία, για την μόρφωσή, το ήθος και τη συμπεριφορά τους.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ μετρά πάνω από 80 συμμετοχές τα τελευταία 3 χρόνια με την φανέλα του ΕΡΜΗ και έτσι, με εισήγηση του Βασίλη Σταύρου η διοίκηση ανανέωσε τη συνεργασία μαζί του.

Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.»