Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανανέωσες, μεταγραφές και φιλικά στον Πανερυθραϊκό

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου ο Πανερυθραϊκός γνωστοποίησε την απόκτηση τριών παικτών, επιβεβαώνοντας το ρεπορτάζ μας που ήθελε τον Γιώργο Δουγιέκο να έχει συμφωνήσει με το σύλλογο.

Παράλληλα, συμφωνία επήλθε με τον 18χρονο μέσο Νομίδη Θέμη και τον 16ρονο μέσο Κουβαρά Κωστα.

Γνωστοποιήθηκαν ακόμη και οι φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει ο σύλλογος των βορείων προαστίων, όπως και το γεγονός ότι ο σύλλογος προχώρησε σε ανανέωση με τους Σουμελιδη, Γκριτζα,Μπακοδημο,Γεωργακοπουλο,Μπαμπαλούκα, Παπαναστασιου, Αγγελοπουλο, Αραμπατζη.

Να σημειωθεί ότι το ιδιαίτερο της

Ο πρόεδρος κ. Αχαρονιάν Τονυ μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Δημητρίου αλλά μια τον νέο προπονητή Μουντανάρη Στέλιο, επι καθημερινής βάσεως σχεδιάζουν τον Πανερυθραϊκό της επόμενης μέρας. Μπορεί να λειτουργούν αθόρυβα και χωρις τυμπανοκρουσιες αλλά με πολύ ουσία και συγκεκριμένο σχέδιο και πλάνο όπου θα είναι για τα επόμενα 2-3 χρονια με στόχο την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών.

Στο τιμ συνεργατών πλέον μπαίνει ο Νίκος Αντωνιαδης , ο οποίος μπορεί να σταματήσει την ενεργό δράση και την σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα αλλά συνεχίζει στον Πανερυθραϊκό από άλλο πόστο και δίπλα πάντα στην ομάδα. Κράτησε και ανανέωσε τον κορμό του ο Πανερυθραϊκός με Σουμελιδη, Γκριτζα,Μπακοδημο,Γεωργακοπουλο,Μπαμπαλούκα, Παπαναστασιου, Αγγελοπουλο, Αραμπατζη , να παραμένουν στην ομάδα δίπλα στους Γλυνο, Κατσαρά,Νταλενγκα,Αναγνώστη.

Επίσης ήρθαν οι: Νομιδης Θεμης ετών 18 μέσος Κουβαρας Κωνσταντίνος ετών 16 μέσος Δουγιεκος Γιώργος 22 ετών αμυντικός και δίπλα σε αυτούς θα ανέβουν περίπου 10-11 παίκτες από την U18-U16.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Δευτέρα 5/8 στο δημοτικό Στάδιο Νέας Ερυθραίας και την Τρίτη 6/8 οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις στην εταιρεία Lifergo στο ΟΑΚΑ, με την οποία υπάρχει συνεργασία τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια.

Τέλος τα φιλικά είναι.

18/8. Ελπιδα Αγίων Αναργυρων. (Εκτός)

21/8. Μάχη Μαραθωνα. (Εκτός)

23/8. ΠΑΕ ΠΑΟ. U20. (Εκτός)

31/8. ΠΑΕ ΟΣΦΠ.

4/9. Λυκόβρυση

7/9. Καματερο.

15/9. ΑΕ Ηράκλειου.