Connect with us

4ος Όμιλος

Ανανέωσε και ο Κρητικός στον Ιωνικό

Published

on

Πριν τρια χρόνια ο Ιωνικός πήρε την απόφαση να κινηθεί για την απόκτηση του Γιώργου Κρητικού έχοντας ως στόχο την θωράκιση της αμυντικής του γραμμής. Η κίνηση αυτή χαρακτηρίστηκε απόλυτα εύστοχη από αρκετούς αλλά λίγοι ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα είχε τόσο μεγάλη βελτίωση σε βάθος χρόνου. Η παρουσία του Γιώργου Κρητικού όσο περνούν τα χρόνια στην ομάδα της Νεάπολης είναι εξαιρετική αφού αποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν από τους πιο ολοκληρωμένους αμυντικούς της κατηγορίας.

Πέρυσι στάθηκε δίπλα στην ομάδα παρότι πέρασε δύσκολες καταστάσεις και έδειξε την αγάπη του για το σύλλογο. Ως εκ τούτου, η διοίκηση του Ιωνικού θα έθετε ως βασική προτεραιότητα αφού έπαιρνε την έγκριση του Ηλία Καλοπήτα την παραμονή του Κρητικού στο έμψυχο δυναμικό κάτι που συνέβη μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών. Συγκεκριμένα, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ιωνικό, κάτι που σημαίνει ότι και τη νέα σεζόν θα αποτελέσει τον στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής των ‘μπλε’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρητικός αποτέλεσε εκ των αρχηγών της ομάδας την περσινή σεζόν, τιμώντας στο μέγιστο βαθμό τη φανέλα με το… αστέρι στο στήθος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Με τον Γιώργο Κρητικό -δεύτερος εκ των τριών περσινών αρχηγών- συνεχίζονται οι ανανεώσεις παικτών στον Ιωνικό, καθώς ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε “παρών” στην πρόταση που του έγινε για επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο. Είναι ξεκάθαρο πως η τρίτη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία -αυτή του Ιωνικού- την προηγούμενη σεζόν (πίσω από ΟΦΗ και Φωστήρα), θα αποτελέσει και φέτος απροσπέλαστο τοίχος για τους αντίπαλους επιθετικούς, και ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός δεν θα μπορούσε να μην ηγείται αυτής.
Ο Κρητικός την προηγούμενη χρονιά είχε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα χάνοντας μονάχα ένα παιχνίδι σημειώνοντας και 3 goal, ενώ εντάχθηκε στο δυναμικό των Νικαιωτών με μεταγραφή από τον Ατρόμητο Πειραιά πριν δυο χρόνια.