Connect with us

3ος Όμιλος

Ανανέωσε και ο Σιώκος στο Λουτράκι

Published

on

Με έναν από τους βασικότερους παίκτες του αγωνιστικού της «κορμού» θα πορευτεί και στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα μας, αφού η υπόθεση της παραμονής του Ηλία Σιώκου ολοκληρώθηκε σήμερα με συνοπτικές διαδικασίες.

 

Ο 33χρονος Λουτρακιώτης μέσος (53 συμμ. /10 γκολ τα τελευταία δύο χρόνια) θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας για 3η διαδοχική χρονιά ( 4η αν συνυπολογίσουμε και την προηγούμενη  θητεία του κατά την αγωνιστική περίοδο 2000-2001).

 

Μετά την ανανέωση και παραμονή της αρχηγικής τριανδρίας της ομάδας (Μαυρέλης, Αποστολάκης και Σιώκος), οι ιθύνοντες της ομάδας κινούνται με γοργό ρυθμό στα θέματα του αγωνιστικού σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι επαφές με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ και να ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές.

 

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Σιώκο. Ο Λουτρακιώτης μέσος (53 συμμ./10) και εκ των αρχηγών της ομάδας μας θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για 3η διαδοχική σεζόν.»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply