Connect with us

3ος Όμιλος

Ανανέωσε και ο Σιώκος

Published

on

Στη δεύτερη κίνηση στο «μέτωπο» των ανανεώσεων προχώρησε ο Α.Ο Λουτράκι με τη σημερινή  ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηλία Σιώκο.

Η επιθυμία των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας τους ήταν δεδομένη και η συμφωνία επιτεύχθηκε από την πρώτη κιόλας συνάντηση.

Ο  Λουτρακιώτης μέσος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι (είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναργειακό). Στο πλάνο  του  κ. Μεσολόγγη προοριζόταν για τη θέση του επιτελικού μέσου. Από τα καλοκαιρινά φιλικά, όμως, φάνηκε η εξαιρετική «χημεία» με τον Σωκράτη Πέτρου. Σαν να αγωνίζονταν χρόνια μαζί, οι δύο ποδοσφαιριστές απετέλεσαν το κεντρικό δίδυμο της μεσαίας γραμμής και πραγματοποίησαν έναν καταπληκτικό πρώτο γύρο.

Η απουσία του Πέτρου στο δεύτερο γύρο, φόρτωσε με περισσότερες ευθύνες, αλλά δεν πτόησε τον Ηλία που συνέχισε να διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την απόδοση του και ολοκλήρωσε μια σπουδαία χρονιά με 27 συμμ και 4 γκολ. Στο δεύτερο μισό της περιόδου και μετά τους τραυματισμούς των (εκ των αρχηγών) Αποστολάκη και Πέτρου φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Σιώκο. Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της ομάδας μας θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για άλλη μια χρονιά».

Ο ποδοσφαιριστής μετά την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω «σπίτι» μου. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που κέρδισα την εμπιστοσύνη του προπονητή και τη διοίκησης και μου πρότειναν να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Η ομάδα έκανε φέτος ένα εξαιρετικό πρώτο γύρο, αλλά στη συνέχεια σταθήκαμε άτυχοι με τους σοβαρούς τραυματισμούς έμπειρων και βασικών παικτών μας. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις και η ομάδα εξασφάλισε μια άνετη παραμονή. Οι απουσίες επηρέασαν το παιχνίδι μας, είχαμε τη δυνατότητα να τερματίσουμε ψηλότερα στον τελικό βαθμολογικό πίνακα. Εύχομαι στη νέα χρονιά να έχουμε όλοι υγεία και να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα. Όλοι μας θέλουμε η ομάδα να καθιερωθεί στη Γ’ Εθνική και να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής (γενν. 1/11/1983) αγωνίζεται επί σχεδόν μια δεκαετία σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 από τον Α.Π.Σ Λουτράκι 93. Την αγωνιστική περίοδο 2000-2001 αγωνίστηκε στον Α.Ο Λουτράκι για να ακολουθήσουν ο Σ.Φ. Ολυμπιακός Λουτρακίου, ο Π.Α.Σ Κόρινθος, ο Παναιγιάλειος, ο Βύζας Μεγάρων και ο Παναργειακός.