Connect with us

8ος Όμιλος

Ανανέωσε και ο Τρυφιάτης στον Παλληνιακό

Published

on

Τη φανέλα της ομάδας μας θα φοράει και τη νέα σεζόν ο Σπύρος Τρυφιάτης, ο οποίος έδωσε σήμερα τα χέρια με τη διοίκηση του Παλληνιακού. Ο «μαέστρος» μας ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές στην πολύ καλή πορεία της περσινής περιόδου, στη Γ’ Εθνική, και η παραμονή του ήταν… επιβεβλημένη, με τη συνεργασία να επεκτείνεται και τυπικά σήμερα.
Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος άσος, που αγωνίζεται ως «10άρι», αλλά και στις πτέρυγες, έπαιξε τη σεζόν που μας πέρασε σε 21 ματς συνολικά και σκόραρε 4 γκολ. Τα τρία στο Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ και ένα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ μοίρασε και αρκετές ασίστ. Θυμίζουμε ότι ο Σπύρος έχει στο παρελθόν παραστάσεις από την Ισπανία, καθώς έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Αλμερία και Χουμίγια. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ έχει παίξει επίσης στην ΕΠΣΑ με τις φανέλες του Χαλανδρίου και του Χολαργού.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Τρυφιάτης τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Παλληνιακού, αλλά και τον νέο προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για άλλον έναν χρόνο. Θα κάνω ό,τι μπορώ από την πλευρά μου για να βοηθήσω και φέτος την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Σπύρο καλή σεζόν με υγεία