Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ανανέωσε με Γεωγόπουλο ο Κωλονός

Published

on

Με ανακοίνωση το ΔΣ του ΑΟ Κολωνού έκανε γνωστό στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας την επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Γεωργόπουλο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.  Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

Το Δ.Σ του Α.Ο Κολωνου την Δευτέρα 18-05-2020 είχε συνάντηση με τον προπονητή της Ανδρικής ομάδας μας όπου συζητήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας μας με τον κ. Γεωργόπουλο, αφού άπαντες στον Σύλλογο ήταν ευχαριστημένοι με την παρουσία του από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας κατά την περσινή χρόνια.
Μέσα σε λίγα λεπτά επήλθε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας μας αφού και από μέρους του υπήρχε θέληση να συνεχίσει το έργο του και την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ως εκ τούτου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως και για την νέα σεζόν προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Γιάννης Γεωργόπουλος. Το υπόλοιπο team θα συνεχίσει το ίδιο αφού ήταν κάτι που ήθελε και ο ίδιος ο προπονητής μας. Έτσι βοηθός προπονητή θα είναι ο Μάρκος Σκηνιώτης και γυμναστής ο Αντώνης Γεωργόπουλος.
Από την μεριά μας ευχόμαστε στο τεχνικό team καλή επιτυχία και πολλές επιτυχίες.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply