Connect with us

5ος Όμιλος

Ανανέωσε με Κούστα η ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Στο πρόσωπο το οποίο κατόρθωσε να δημιουργήσει σε συνεργασία με τη διοίκηση μια ομάδα που έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και είχε ως αποτέλεσμα να κατακτήσει τον τίτλο στον Πειραιά, εμπιστεύτηκε η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου, τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Νίκος Κούστας αποτελεί προπονητή των “πρασίνων” για δεύτερη σεζόν αφού σε συνάντηση που έγινε μεταξύ εκείνου και της διοίκησης, παρουσιάστηκε ταύτιση απόψεων σε όλα τα επίπεδα, και οι δυο πλευρές θα πορευτούν μαζί από το ίδιο μονοπάτι.

Με απολογισμό 29 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία, ήταν αδύνατο η διοίκηση να μην είχε μείνει ικανοποιημένο, γι αυτό το λόγο ο διοικητικός ηγέτης Στέφανος Φαναρίτη άναψε το πράσινο φως για την παραμονή του Κούστα στο σύλλογο.

Ελκυστικό ποδόσφαιρο, δουλειά, και αποτελέσματα ήταν τα στοιχεία που κράτησαν το Νίκο Κούστα στον πάγκο των Πειραιωτών που θα επιδιώξουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Κούστας μαζί με τους συνεργάτες του πλέον σε συνεργασία με τη διοίκηση βάζουν μπρος ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός.

Το Μοσχάτο, μετά την περσινή εξαιρετική χρονιά, καλείται να παρουσιαστεί καθώς πρέπει και αυτό θεωρείται δεδομένο με το σχεδιασμό να ξεκινάει από σήμερα κιόλας.

Εκτός από την κατάκτηση του τίτλου, η ΑΕΜ έφτασε μέχρι τους “4” του Κυπέλλου Πειραιά, κοιτώντας στα μάτια τον ιστορικό και τεράστιο μέγεθος Εθνικό Πειραιά.

Στους “πράσινους” παρέμεινε και ο γυμναστής, Βασίλης Δερμάτης που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

Η ανακοίνωση της ομάδας

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας της με τον προπονητή των επιτυχιών Νίκο Κούστα. Συνεχίζουμε με την ίδια επιτυχημένη συνταγή συνεργατών και στην νέα κατηγορία έχοντας την βεβαιότητα ότι θα δώσουμε τα διαπιστευτήρια μας και εκεί.
Καλή επιτυχία Νίκο , προχώρα όπως ξέρεις με γνώμονα το καλό της ομάδας.